Kögel с нов онлайн магазин за части

03.06.2019

Kögel с нов онлайн магазин за части

Kögel разшири и модернизира своята онлайн услуга за резервни части - "Parts Shop".

Благодарение на новия интерфейс, по-бързата навигация и търсенето по ключова дума, идентификационен номер на превозното средство (VIN) или номер на поръчката на артикула, интернет магазинът предлага още по-добра функционалност. Освен че спестява време за завършване на поръчката, оптимизираният магазин за части предлага нов раздел за гаранции, функция за история на поръчките с проследяване на доставката, каталог за резервни части и актуалните ценови листи.

Онлайн магазинът за резервни части може да бъде намерен в раздела "Parts" в навигационната лента на уебсайта на Kögel. Има три начина да направите бърза поръчка. Въведете ключова дума или номер на артикул и директно преместете продукта в кошницата си, или поръчайте чрез идентификационния номер на превозното средство. В този случай ще видите всички резервни части за отделните сегменти на автомобила, заедно с тяхната наличност. Можете и да видите техническите спецификации на групите продукти. След като сте избрали необходимите резервни части по един от тези начини, въведете желания метод на доставка и поръчката е създадена в кошницата за пазаруване. Търговската кошница сумира избраните резервни части и заявените количества. Клиентите на Kögel могат да проследят доставката по всяко време чрез историята на поръчките, както и да видят информация за минали и настоящи поръчки.

Освен че ви позволява денонощно да поръчвате резервни и износващи се части, магазинът за части на Kögel предлага съвсем нов, интелигентен интегриран инструмент за управление на гаранции. В раздела "Гаранция" в лентата за навигация можете да направите рекламация в шест стъпки. Тези стъпки включват, , директен избор на резервни части от списъка за съответното превозно средство, подаване на онлайн фактури и показване текущото състояние на подадената претенция. Това осигурява директно управление на гаранциите.

Всички поканени клиенти, които посетят търговския щанд на Kögel по време на Изложението за транспорт и логистика между 4 и 7 юни 2019-а, ще получат код за специална отстъпка от 5% за онлайн поръчки на резервни и износващи се части. Ваучерът ще бъде валиден до 31 юли 2019 година.

<< Обратно към новините