Krone показва новите Cool и Profi Liner

20.05.2019

Krone показва новите Cool и Profi Liner

Krone е подготвила поредица от изненади за изложението Транспорт и логистика 2019. Компанията ще представи новия Cool Liner, оборудван с охладителната система Celsineo. Това е съвместна разработка на Liebherr и Krone, която очаквано ще предизвика сериозен интерес.

Krone ще покаже и Profi Liner със Safe Curtain странични щори за укрепване на товара. Те са с вградени стоманени пластини в брезента на ремаркето. Другата изненада е Mega Liner във версия Comfort. Благодарение на иновативните странични щори, водачите могат да отворят ремаркето за по-малко от 30 секунди, което значително съкращава целия процес на товарене.

Krone, съвместно с Rytle, ще демонстрира иновативни решения за градска логистика. Към товарния си мотор MovR, Rytle ще представи и Krone City Hub, побиращ до 9 контейнера. Krone излиза с разширена гама услуги, свързани с поддръжката, финансирането, обслужването с резервни части и 24-часовите спешни повиквания за ремаркетата си. Предвидени са и индивидуални пакети за клиентите.

За първи път Krone ще обособи зона за "вдъхновяващ обмен" между гостите на събитието и експерти от компанията, наречена Krone Denkfabrik.

<< Обратно към новините