Krone строи ултрамодерен изпитателен център

08.03.2019

Krone строи ултрамодерен изпитателен център

Германският производител на ремаркета Krone започна строежа на собствен изпитателен център, в който ще се тестват и утвърждават всички нови разработки и технологии на компанията.

Церемонията по първата копка на строежа на новия изпитателен център се състоя в края на месец февруари в индустриалния парк в Линген. Новият център ще бъде използван от всички предприятия под шапката на Krone Group.

„Искаме да съберем всички дейности по тестването на технологичните разработки на нашата група под един покрив. Тук ще утвърждаваме техническата целесъобразност на всички наши разработки, ще се извършва хомологацията на превозните средства и машини в съответствие с изискванията на отделните страни. Центърът ще предоставя също така и точни сертификати за експлоатация на превозните средства, машини и оси, ще разработва концепции за автономно шофиране“, каза в своята реч Бернард Кроне.Новият изпитателен център на Krone ще бъде разположен на площ от 13 хектара. Той ще осигури възможност на компанията да утвърждава и валидира своите разработки, за да спазват строгите правила и закони, а също и нарастващите изисквания за качество, функционалност и използваемост на продуктите. Първият етап от реализирането на проекта включва инвестиция от около 20 милиона евро.

<< Обратно към новините