Thermo King и Frigoblock с последното си поколение техника

05.11.2018

Thermo King и Frigoblock с последното си поколение техника

Thermo King и Frigoblock показаха в Хановер последното поколение на своята гама от технологии за транспорт на температурно чувствително товари.

Основната тема застъпена на щанда бе тази за градът на бъдещето и начинът по който в него си вписват двете известни марки. Тематично оформеният щанд носеше неслучайно името Термотопия.

„В Термотопия посетителите имаха възможност да се докоснат до технологиите, които чертаят и определят бъдещето на транспорта на температурно контролирани стоки и товари“, каза Паули Йонахес, вицепрезидент и генерален мениджър на Thermo King за камиони, ремаркета и автобуси (за Европа, Близкия Изток и Африка).
Thermo King разчита на устойчивите технологии, електрификацията и свързаността, който бяха претворени смислово и тематично в Термотопия. Водещият производител предлага и слънчеви панели ThermoLite с мощност 24 волта. „За нас Термотопия въплъщава всичко позитивно, което променящата се среда и технологии могат да направят възможно“, подчерта Йоханес.

По отношение на хладилните агрегати, фокусът на вниманието на щанда бе хибридният SLXi, който спечели Европейски транспортни награди за устойчивост 2018 в категория „Системи за контрол на температурата“. Друг акцент, но на откритите площи бе напълно електрическият агрегат E-200 предназначен за ванове с тегло до 3,5 тона. E-200 бе монтиран на Renault Master Z.E. с хладилна надстройка.

Друга една тенденция, която ще очертае бъдещето на компанията и нейните продукти е обръщането на парадигмата в следпродажбената грижа за клиента – от реактивна към проактивна поддръжка на агрегатите и системите, категоричен бе Паули Йоханес.

<< Обратно към новините