125 години Kässbohrer

20.06.2018

125 години Kässbohrer

Kässbohrer Fahrzeugwerke GmbH отпразнува в средата на юни в открития през миналата година завод в Улм своя 125-годишен юбилей.

В присъствието на много гости, производителят на една от най-широките гами от ремаркета в Европа празнува 125 години откакто Карл Кесборер е основал фирмата през 1893 година. Освен представители на пресата, на събитието присъстваха местни политици, важни клиенти на марката, бивши и настоящи служители на Kässbohrer.

Честването се състоя в два дни на територията на новооткрития през миналата година завод. Едно от най-важните събития през първия, наситен с дейности, ден беше Форумът на бъдещeто на Kässbohrer. На него бяха обсъдени най-важните тенденции в областта на автомобилния транспорт на стоки и услуги. Участниците имаха възможност да чуят вдъхновяващи лекции от представители на най-различни сектори, вълнуващи истории на основатели на стартъп компании, както и да бъдат част от междусекторни мрежи за обмяна на идеи. Сред останалите ключови теми на Форума на бъдещето бяха интернета на нещата, големите бази с данни, свързаността в съвременния цифров свят, блокчейна и изкуствения интелект, както и тяхното въздействие върху по-нататъшното развитие на модерните транспортни решения.На откритата площ около завода на компанията в провинция Баден-Вюртемберг, гостите имаха възможност съвсем отблизо да се запознаят с много от иновативните транспортни решения на Kässbohrer. Представени бяха най-различни ремаркета – стандартени брезентови, платформи, контейнеровози и цистерни, хладилни полуремаркета, тежковозни и ремаркета с нисък под, специализирани решения за почти всякакъв вид автомобилен превоз на товари.

Повече за 125-годишнината на Kässbohrer може да прочетете в следващия брой на сп. КАМИОНИ.

<< Обратно към новините