Kässbohrer с нова гама нископодови ремаркета

20.04.2018

Kässbohrer с нова гама нископодови ремаркета

Германският производител на полуремаркета Kässbohrer представи новата си гама от нископодови полуремаркета и анонсира строежа на изцяло нов специализиран завод за производството им.

На специално събитие в завода на компанията в Гох, домакин на който беше члена на Борда на директорите на Kässbohrer Ифет Туркен, пред клиенти, специализирани организации и представители на пресата, германският производител демонстрира своите нови нископодови модели - K.SLL, K.SLA и K.SLS, K.SPA и K.SOK L. Най-бързо развиващият се европейски производител, който през тази година презнува 125-годишен юбилей от основаването на компанията от Карл Кесборер през 1893 г., планира сериозни инвестиции и разширяване на присъствието си на пазара на нископодовите и тежковозните полуремаркета и платформи.Ифет Туркен, която е вицепрезидент на ESTA (Европейската асоциация на извънгабаритните превозвачи и мобилните кранове) обяви началото на мащабна инвестиция. „Превоза на свръхтежки и извънгабаритни товари е специфична дейност, която изисква сериозно отношение. Ето защо започваме изгреждането на нов завод, в който ще се произвеждат нископодови, тежковозни ремаркета. Той ще се намира в Адапазаръ и ще се простира на 60 000 кв. метра с капацитет от 2500 специализирани полуремаркета годишно. Новият завод ще извършва всички дейности по производството на едно полуремарке под един покрив и ще работи според принципите на Индустрия 4.0. Тази инвестиция, наред с още други, които планираме ще помогне за успешното разширяване на дейността на Kässbohrer през следващите 125 години от съществуването на компанията“, каза Туркен.

В момента Kässbohrer разполага с четири завода – в Гох и Улм в Германия, в Ясногорск, Русия и в Адапазаръ, Турция където е сегашния завод на компанията-майка Tirsan разположен на 365 000 кв. метра.

<< Обратно към новините