Излезе първия каталог Автомобили за работа 2018

08.12.2017

Излезе първия каталог Автомобили за работа 2018

За първи път тази година Българска Транспортна Преса издава годишен каталог „Автомобили за работа 2018". Целта ни беше в него да включим не само автомобилите за работа - камиони, ванове, автобуси, предлагани на нашия пазар, но и всичко, свързано с тях - ремаркета, резервни части, сервизи, лизинг...

Защо правим едно ново книжно издание в дигиталната ера? Да, вярно е, че производителите на товарни автомобили имат сайтове и в тях може да се намери много информация. Няма обаче сайт или друго издание, където цялата информация да е събрана на едно място. И затова решихме, че за хората, ползващи и търсещи автомобили за работа и всичко свързано с тях, ще е полезно да имат "всичко от една ръка" вместо да търсят необходимата им информация чрез търсачки и чрез множество сайтове. А и за да сме в крак с дигиталната революция, през пролетта на 2018 година информацията от каталога ще бъде качена и на сайта www.kamioni.bg. Тогава пак ще имате цялата информация на едно място и онлайн.

В годишния каталог „Автомобили за работа“, издание 2018 сме включили и най-новите превозни средства, които се появиха на пазара през последните месеци и ще се предлагат на българския пазар през следващата година. Представяме автомобилите по функционален признак и с основните им параметри. Съдържанието на каталога е богато и е разделено на няколко раздела:
- камиони,
- автобуси,
- ванове,
- ремаркета,
- сервизи,
- резервни части,
- системи за управление,
- карти за разплащане,
- лизинг и услуги,
- гуми и масла.

Каталогът „Автомобили за работа“ 2018 се разпространява заедно с декемврийския брой 10/2017 на сп. КАМИОНИ за абонатите на списанието. Всички останали могат да си го закупят и като отделно издание както от разпространителската мрежа, така и от редакцията - тел. 02/8081840.

<< Обратно към новините