Faymonville отваря нов клон във Франция

26.01.2015

Faymonville отваря нов клон във Франция

Белгийският производител на нископодови и тежковозни полуремаркета Faymonville открива нов офис в околностите на град Вилерон, разположен близо до Париж. В Столицата на Франция и нейните околности живеят около 1/6 от жителите на страната. Така контактът с потенциалните клиенти ще е бърз и лесен, тъй като френският пазар е един от най-важните европейски пазари за Faymonville.

Белгийският производител на нископодови и тежковозни полуремаркета Faymonville  открива нов офис в околностите на град Вилерон, разположен близо до Париж. В Столицата на Франция и нейните околности живеят около 1/6 от жителите на страната. Така контактът с потенциалните клиенти ще е бърз и лесен, тъй като френският пазар е един от най-важните европейски пазари за Faymonville.

В новия офис във Вилерон има на склад ремаркета от цялата продуктова гама. Очакванията са до пролетта на 2015 г. да заработят сервизът и резервните части, което ще позволи да започнат да се извършват ремонти и сервизни обслужвания на прикачна техника.

<< Обратно към новините