ПРИСТА ОЙЛ ХОЛДИНГ ЕАД

<< Назад
контакти:
1407 София
ул. Златен рог 20 ет. 5
 (+359 2) 962-01-10, 868-94-76
 868-94-76
 office@prista-oil.com
 http://www.prista-oil.com
 

Приста Ойл Холдинг

Производствените мощности на Приста Ойл са изградени и разработени в съответствие с най-модерните и иновативни технологии. Широката гама продукти е резултат от комбинацията на собствени проучвания и разработки и отличното сътрудничество със световните лидери в петролната и химическата индустрия, такива като Chevron, Ergon Inc., Gulf Oil Marine и др.
Приста Ойл притежава 2 собствени завода в България, където се произвеждат смазочни материали, греси и специални течности.Също така Приста Ойл Холдинг е оторизиран дистрибутор на Texaco (Chevron) за България.
Серията продукти Теxaco Delo представлява група от висококачествени дизелови моторни масла, проектирани да удовлетворяват последните изисквания на ACEA, а също и на топ спецификациите на производителите на дизелови двигатели за модели Euro IV, V и най-вече Euro VI. Те осигуряват защита за удължени интервали на сервизно обслужване с цел максимално увеличаване на издръжливостта на двигателя и намаляване на оперативните разходи. Като част от въвеждането на европейския пазар гамата Delo ще включва греси, масла за зъбни предавки и трансмисионни масла за търговски и индустриални приложения. Новите продукти ще разширят още повече гамата на продуктите Texaco Delo, предоставяйки на клиентите цялостна защита на техните автомобили под една марка, включващи моторни масла, течности за задвижващи механизми, течности за крайни предавки, греси и охлаждащи течности с удължен срок за смяна. С въвеждането на новата марка Delo, Chevron Lubricants цели да оптимизира експлоатационните показатели на оборудването на своите клиенти, да намали оперативните им разходи и да увеличи максимално издръжливостта на двигателите.

 

Texaco Delo

Delo е бранд с богато наследство и е първото успешно всесезонно моторно масло, разработено в света, пуснато на пазара през 1953 г. Оттогава Delo неспирно се стреми към съвършенство, ставайки първото моторно масло за тежкотоварни приложения, което отговаря на спецификациите API CH-4, Cummins CES 20076 и Mack EO-M Plus за удължен интервал за смяна на маслото през 1998 г., а в по-скоро време – първата марка, която пуска на пазара масло с ниски емисии (API CJ-4), разработено да защитава дизелови двигатели, използващи гориво със съдържание на сяра до 5 000 части на милион.
Продуктите на Delo са предназначени за тежкотоварни превозни средства, работещи във всички основни браншове, включително транспорт, логистика, строителство, минно дело, селско стопанство и генериране на електроенергия. Те са специално разработени и строго тествани, за да отговорят на високите изисквания за работа с възможно най-добрата надеждност и издръжливост.

дейност:
* Приста Ойл Холдинг е една от водещите регионални компании, работещи в повече от 45 страни в Централна и Източна Европа, Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка

* Холдингът е официален представител на Chevron Corporation и продуктите Texaco за териториите на България, Румъния, Сърбия, Чехия, Унгария, Словакия и Украйна

* Повече информация за предлаганите от компанията продукти може да получите на www.prista-oil.com
последна актуализация:
09.05.2019