ПРИСТА ОЙЛ ХОЛДИНГ ЕАД

<< Назад
контакти:
1407 София
ул. Златен рог 20 ет. 5
 (+359 2) 962-01-10, 868-94-76
 868-94-76
 office@prista-oil.com
 http://www.prista-oil.com
 

Ново! Texaco Delo® 600 ADF с патентована технология OMNIMAXTM

Представяме Texaco Delo 600 ADF – продуктова линия, проектирана да намали значително замърсяването на филтъра за твърди частици за дизелови двигатели (DPF), да удължи експлоатационния живот на DPF до 2,5 пъти, за да запази предимството от 3% икономия на гориво през целия експлоатационен срок на оборудването.

 

Texaco Delo

Texaco Delo 600 ADF с OMNIMAX™, патентована технология на Chevron, е първото моторно масло за тежкотоварни приложения, притежаващо способността да намалява драстично натрупването на сажди в DPF филтрите, спомагайки за забележителна защита както на двигателя, така и на системата за отработени газове. Подходящото за приложения както в пътна, така и в извънпътна техника, Texaco Delo 600 ADF е формулирано само с 0,4% сулфатна пепел – много по-ниско от нормите на API и ACEA за 1% сулфатна пепел.
Texaco Delo 600 ADF спомагат да се намали драстично степента на замърсяване на DPF, което води до удължен живот и по-редки цикли на регенерация на филтъра, допринасяйки за подобрена с 3% икономия на гориво през целия експлоатационен срок на оборудването.

Регламентите за емисиите стимулират разработването на технологии
Разработването на Texaco Delo 600 ADF е водено от желанието да се гарантира, че клиентите ще могат да постигнат най-ниските възможни експлоатационни разходи и да отговорят на изискванията на регламентите за емисии за извънпътни приложения. Въпреки че DPF системите са в експлоатация от много години, продължават да възникват проблеми с начина им на работа.
В проучване, проведено в Обединеното кралство през 2020 г., поръчано от Texaco Lubricants, 67% от анкетираните съобщават за проблеми със системите за контрол на емисиите, много от които се отнасят специално до DPF. Действително, почти половината от анкетираните в проучването посочват, че е било необходимо да предизвикат ръчно регенерация на DPF, за да възстановят работата му – непланирана дейност по поддръжката, която задържа камиона извън пътя и извън експлоатация, и която също изисква изгаряне на гориво.
Блокирането на DPF, което изисква почистване или смяна, е сред най-често съобщаваните проблеми.

Намалено натрупване на сажди в DPF
DPF филтърът събира до 98% от твърдите частици в емисиите под формата на сажди и пепел, по-голямата част от които изгаря по време на типичните цикли за регенерация. Пепелта е негорим материал, извлечен от металните присадки на смазочните продукти, което означава, че с течение на времето DPF филтърът се запушва и собствениците на оборудването и автопарка са принудени да спират работа, за да възстановят функцията на DPF, което води до разходи за поддръжка и понижена производителност.
Ако в DPF филтъра се натрупат твърде много сажди и пепел, голямото количество топлина, произведено от регенерацията, може да доведе до повреда на DPF филтъра, като смяната струва хиляди левове. Запушването на DPF филтъра увеличава обратното налягане в двигателя и циклите на регенерация, което води до по-висок разход на гориво.
Но не става въпрос само за защита на DPF. Texaco Delo 600 ADF покрива и надхвърля нормите ACEA E6, E9 и спецификациите на производителите на оригинално оборудване (OEM) и е показало забележителна стабилност на окисление в индустриални, OEM и полеви изпитвания, осигурявайки възможността за удължаване на интервалите за смяна на маслото. Споделяйки издръжливостта на продуктите Texaco Delo 400, Texaco Delo 600 ADF предоставя също отлична защита от износване на механизмите на клапаните и предпазва от отлагания по буталата.

дейност:
* Приста Ойл Холдинг е оторизиран дистрибутор на Chevron и Texaco за България, Косово, Молдова, Румъния, Словакия, Украйна, Унгария, Чехия.

* За повече информация относно Texaco се свържете с търговския представител на Приста Ойл Холдинг във Вашия регион или посетете www.prista-oil.com

Галерия1

последна актуализация:
21.07.2022