УНИКРЕДИТ ЛИЗИНГ АД

<< Назад
контакти:
1303 София
ул. Гюешево 14
 (+359 2) 976-51-00
 http://www.unicreditleasing.bg
 

Г-н Кристиян Андонов, главен търговски директор на УниКредит Лизинг, споделя пред редакторите на „Автомобили за работа“ повече за лизинговото дружество и услугите, които предлага

– Какви активи предлагате на лизинг?
– УниКредит Лизинг финансира закупуването на всички видове транспортни средства, в т.ч. лекотоварни и товарни автомобили, ремаркета, строителни машини, автобуси, трактори и други по-специфични активи, решенията за които обсъждаме индивидуално с клиентите. В сферата на автомобилите за работа през 2021 подпомогнахме над 600 български фирми, като общият размер на инвестициите, в които участваме като финансов партньор, е над 127 млн. лв. Предлагаме професионална експертиза на всички наши клиенти, като взимаме предвид предпочитанията им и на база на това, изготвяме индивидуален план за действие. Основна наша цел е доброто познаване на спецификите на бизнеса на клиентите ни – ние знаем, че с правилния партньор бизнесът може да надскочи настоящите си възможности и да се развива по-добре.

– Какви са условията за финансиране на закупуването на тежкотоварни автомобили?
– УниКредит Лизинг предлага финансиране на тежкотоварни автомобили и строителна техника, като процедурата ни за кандидатстване и одобрение е максимално улесняваща клиента, а всички подписани лизингови договори и изготвените към тях погасителни планове са съобразени с нуждите на клиента. Опцията за отложено плащане на ДДС, както и това, че нямаме изискване за допълнително обезпечение, е основно предимство. В допълнение дългогодишните ни отношения с водещи доставчици на активи в сектора ни помагат да предложим на клиентите ни гъвкави и атрактивни финансови решения.

– Как успявате да помогнете на клиентите си?
– Нашият екип от професионалисти съдейства с реализирането на проектите на клиенти, които искат да развият бизнеса си и да подпомогнат допълнително основната си дейност. Лизинговите мениджъри разполагат с богат опит в секторите, в които оперират нашите клиенти, като гъвкавите условия и конкурентното ценообразуване са предимствата, които клиентите ценят най-много. Ние сме до тях във всеки етап на сделката – от взимане на решение за инвестиция, до избор на финансова структура, подпомагане на доставката и привеждането ѝ в експлоатация. Имаме добри взаимоотношения с най-големите доставчици, което също е от полза за всички страни.

– Кои са клиентите на дружеството?
– Освен физически лица, които са най-многобройни като сегмент, наши клиенти са и компании, които оперират в различни сектори – транспорт, производство, строителство, земеделие и др., както на българския, така и на международния пазар. С дружествата, които обслужваме, имаме дългосрочни и стабилни отношения, като партньорството и доверието между двете страни са взаимни.
– Какви са предимствата на УниКредит Лизинг?
– Освен лизинговото ни дружество, част от Групата УниКредит е и УниКредит Застрахователен Брокер. Ние често работим заедно и предоставяме възможност на всеки нов или настоящ клиент да използва цялостен пакет на обслужване – от лизинговото финансиране на даден актив до неговото застраховане и застраховането на всички рискове, свързани с експлоатацията му.

– Къде можем да ви открием?
– УниКредит Лизинг разполага с клонова мрежа във всички големи градове в България. Офисите ни са разположени в: София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Стара Загора, Благоевград.
Подробна информация за клоновата ни мрежа, продуктите ни, какво и как да се свържете с експерт от лизинговото дружество може да намерите на нашата уебстраница на www.unicreditleasing.bg

дейност:
УниКредит Лизинг е дружество, част от Групата УниКредит – водеща европейска финансова институция, развиваща дейност в 13 страни в цяла Европа. Мисията на лизинговото дружество е да създава висока стойност за своите клиенти. Компанията е предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи местни и международни компании.

Галерия1

последна актуализация:
21.07.2022