КАРТИ Eurowag

<< Назад
контакти:
1000 София
бул. Тодор Александров 18, ет. 11
 (+359 2) 492 87 00
 customercare-bg@eurowag.com
 http://www.eurowag.com
 

Плащане на горива и пътни такси с карти Eurowag

ЕВРОВАГ предлага карти, специално създадени според потребностите на всеки клиент. Има варианти за предплатени карти и карти с кредитен лимит, с лимити настроени за всяка карта и транзакция, така че клиентите да имат пълен контрол над тяхното ползване. Тези карти служат за плащане на горива и пътни такси. Също така, благодарение на партньорството на ЕВРОВАГ с Mastercard, компанията вече предлага карта за спешни случаи, която може да бъде заредена с пари за секунди от собственика на компанията и шофьорът да ги изтегли при спешна необходимост – например за глоби или ремонт на камиони. С Eurowag Mastercard шофьорът може да плати навсякъде, където се приема Mastercard. И разбира се, собственикът на фирмата има пълен контрол над плащанията. Картите могат да се използват в над 11 000 бензиностанции в цяла Европа. Списък с всички обекти е достъпен онлайн на уебсайта eurowag.com.
Изискванията към клиентите за предплатените карти са минимални. Въпреки това повечето от клиентите на ЕВРОВАГ предпочитат карти с кредитен лимит. И понеже всяка фирма е различна, най-доброто решение е да се проведе разговор с някой от търговските представители на ЕВРОВАГ. С кратък разговор клиентите получават своята персонална оферта. Всяка фирма може сама да реши от колко карти се нуждае. Те могат да бъдат издадени за конкретен камион или да бъдат универсални в зависимост от желанието на собственика.
Срокът за доставка на поръчана карта е две седмици, а цената за новоиздадена карта е 4 евро. Валидността на картите е 3 години. Отложеното плащане за българските клиенти обикновено е 15 дни (в зависимост от договорените условия). Възстановяване на ДДС е в зависимост от договора и регулациите на съответната държава, от която се възстановява този данък.
Картите ЕВРОВАГ са много сигурни и чрез вътрешния клиентски портал собственикът на фирмата има пълен контрол върху разходите. ЕВРОВАГ се гордее с възможността да предложи най-добрите възможни цени за гориво и пътни такси за своите клиенти, както и отзивчив и приятелски настроен център за обслужване на клиенти.
През октомври 2018 г. ЕВРОВАГ отвори нова бензиностанция във Фигуерес, Испания в близост до границата с Франция. Това е втората отворена бензиностанция за тази година, след Печича, Румъния (в близост до границата с Унгария). И двете бензиностанции предлагат AdBlue, възможност за зареждане от двете страни на колонките, както и удобства за шофьорите.
Друга интересна новост е лансирането на собствено решение за EETS (Европейска електронна система за пътни такси) с дизайн и софтуер, разработени от експертен екип на ЕВРОВАГ. Новото устройство OBU ще служи за плащане на пътни такси в Унгария, Австрия, мостове Дания-Швеция, Словения, Германия, Франция, Испания, Португалия, Италия, Полша, Чехия, а скоро Белгия и останалата част от Европа. Устройството предлага автоматично превключване между държавите, прехвърляне в други превозни средства и зареждане от контакт 24/12 В.

дейност:
* ЕВРОВАГ предлага карти, специално създадени според потребностите на всеки клиент;

* С кратък разговор клиентите получават своята персонална оферта от търговски представител на ЕВРОВАГ;

* ЕВРОВАГ се гордее с възможността да предложи най-добрите възможни цени за гориво и пътни такси за своите клиенти, както и отзивчив и приятелски настроен център за обслужване на клиенти.

Галерия1

последна актуализация:
10.05.2019