Карта за гориво Газпром

<< Назад
контакти:
1407 София
бул. Никола Вапцаров 51А
 (+359 88) 707-02-78
 bgr.cards@nis.eu
 

Карта за гориво Газпром – комплексно решение за вашия бизнес, предимство, когато сте на път

Представяме Ви карта за гориво Газпром, която ви дава възможност за покупка на горива, широка гама от продукти и услуги от богатия асортимент на верига бензиностанции Газпром. В зависимост от индивидуалните си нужди, можете да изберете дебитна карта Газпром, с която да платите авансово за гориво и стоки или кредитна карта Газпром, която можете да използвате за плащане на гориво, стоки и услуги на вноски, съгласно сроковете и параметрите, определени в договора.
Картите за гориво могат да се използват за плащане на горива, стоки и услуги на всички бензиностанции Газпром в България. Освен това ползвателите на кредитни карти имат възможност за безкасово плащане на гориво, стоки и услуги във всички бензино-станции Газпром и NIS в Сърбия, Румъния и Босна и Херцеговина.
Картите Газпром, без разлика от вида (дебитна или кредитна), дават възжмост на фирмите освен за покупка на всички видове горива, и за закупуване на масла и течности, стоки от нашия магазин, както и винетни стикери, валидни само за България.
Процедурата по издаване на дебитни карти е максимално улеснена за клиента, тъй като при нея горивото, което ще бъде ползвано, се заплаща авансово. Фирмите, имащи интерес да ползват този тип (дебитни) карти, могат да сключат директно договор. При кандидатстване за кредитни карти компанията кандидат трябва да предостави финансови данни, на база на които се прави оценка и се взема решение за размера на кредитния лимит и обезпеченията.
Компаниите могат да заявяват издаването на необходимия им брой карти – без ограничения. Всяка карта може да бъде издадена с предпочитана от фирмата идентификационна символика: номер на автомобила, име на водача или други предпочитани символи за идентификация на ползвателя.
Картите се издават до 48 часа от подаване на заявката. Изпращат се по куриер или се предават лично от търговски представител на бензиностанции Газпром. Издаването на картата е безплатно и не се начисляват допълнителни такси. Картите се издават със срок на валидност 10 години. Всеки клиент може да получи от 15 до 30 дни отложено плащане след издаване на фактура. Фактурирането се извършва веднъж или два пъти месечно. Плащанията се осъществяват по банков път. Компанията не предлага услугата възстановяване на ДДС.

Използвайки карти за гориво Газпром, клиентите имат възможност за по-лесeн, бърз и сигурен достъп до услугите на Газпром. Ползването на картите Газпром дават следните допълнителни предимства:
* Възможност за контролиране и управление на разходите за гориво в реално време чрез онлайн приложение Personal cabinet (Виртуален офис), без допълнителни разходи;
Възможност за индивидуално ограничаване на потреблението и финансовите разходи (дневни, седмични, месечни, тримесечни и годишни лимити на потребление);
* Възможност за ограничаване на разходите за закупуване на стоки чрез картата за гориво;
* Използване на услугата за личен мениджър (комуникация, обслужване на заявки, създаване на различни типове отчети, проверка на транзакции, промяна на лимити, блокиране и деблокиране на карти и т.н.);
* Безплатно ползване на Център за обслужване на клиенти (Call Center) – за всички въпроси, забележки и предложения;
* Защита от неразрешено използване на картата – всяка карта има чип и PIN код.

Веригата бензиностанции Газпром е една от малкото на пазара, която осигурява и предлага на своите клиенти брандирани горива. OPTI Diesel и OPTI 95 замениха изцяло стандартните дизел и бензин 95. С тях клиентите получават оптимално качеството. Предлагат се и премиум горива: G-Drive 100 и G-Drive Diesel, които повишават мощността и ефективността на двигателя.

дейност:
последна актуализация:
10.05.2019