Ват БГ

<< Назад
контакти:
1839 София
бул. Ботевградско шосе 276
 (+359 2) 45 109 55
 (+359 88) 265-83-08
 ivan.komitov@vatbg.com
 http://www.vatbg.com
 

Плащане на горива, продукти и услуги с карти С2А

Хибридните карти C2A са дебитни карти MasterCard, които съчетават в себе си разплащателна карта и карта за гориво. Те дават отстъпки за гориво в над 3000 обекта в Европа и служат за всякакъв тип други разплащания за нуждите на бизнеса. При зареждане на гориво в партньорски вериги клиентът получава автоматично електронна фактура, която можете да използва за възстановяване на ДДС и акциз. Картата също може да бъде ползвана на всички останали бензиностанции в цяла Европа, както и на всички търговски обекти с одобрение на мениджъра на транспортната компания. Те също позволяват теглене на суми в брой и онлайн плащания, ако е избрана тази опция.
Картите важат на територията на цяла Европа и могат да се ползват както в България, така и в други страни. Отстъпките за гориво за момента са само в чужбина и варират спрямо страна и веригата бензиностанции. С2А си партнира с над 40 вериги бензиностанции в Европа, като някои са от най-големите като Repsol, Esso, L’eclerc и други. Непрестанно се работи в посока разширяване на обектите с отстъпка както в чужбина, така и в България.
Картите C2A могат да се ползват за абсолютно всякакви плащания, от гориво, пътни такси, сервизи, до теглене в брой. Всеки мениджър сам решава какъв тип плащания могат да се извършват. Тези опции са лесно достъпни, гъвкави и могат да се променят с един клик по всяко време. C2A не изисква специални условия или банкова гаранция за предоставяне на карти. Нужни са само попълнен формуляр, както и стандартни документи на клиента като банкова сметка, документ за самоличност и актуално състояние на фирмата.
Няма ограничение за броя на издадените карти. Всяка карта е обвързана с конкретния автомобил и шофьор с цел ползването на включената безплатна медицинска застраховка. Допълнително могат да се поръчат и карти за управителите и собствениците на транспортната фирма. Времето за издаване на картите след подаване на заявка е до 15 дни – от подписването на началното заявление до получаването на картите. Валидността им е 2 години, след което автоматично се подновяват и изпращат на избран от клиента адрес на територията на Европа.
Картите се зареждат предварително със средства, като за целта е разработен инструмент за онлайн плащане с кредитна или дебитна карта на клиента с цел избягването на банкови такси. Възстановяването на ДДС се извършва в рамките на 10 дни или по друг предпочитан от клиента начин. Предлага се също нетно фактуриране, ежемесечно възстановяване, на тримесечие или годишно. Срокът за получаването на възстановеното ДДС остава 10 дни от получаването на фактурите, независимо от периода и страната по възстановяване.
Всеки притежател на карта C2A ползва напълно безплатно медицинска застраховка при злополука на стойност 11000 евро. При евентуална злополука е необходимо да се позвъни на безплатен кол център за да се ползва медицинската застраховка. Друго предимство за притежателите на карта C2A са преференциални условия и бърза реакция за пътна помощ (в зависимост от локацията и повредата, но средно 2 часа) и репатриране от партньорите на AS24 от RES ASSISTANCE, както и застраховка срещу кражба на средства от картата.
Картите C2A вече разполагат и с опция за зареждане на гориво на стойност наличната сума по картата при автоматични колонки. Това е изключително удобно, когато шофьорът не знае точната наличност в картата си и избере автоматична сума, по-голяма от наличната по сметката. Обикновено тогава транзакцията бива отказвана заради недостатъчна наличност. Сега колонката няма да откаже транзакцията, а ще спре при зареждане на сума, равна на баланса по картата.

дейност:
* Хибридните карти C2A са дебитни карти MasterCard, които съчетават в себе си разплащателна карта и карта за гориво. Те дават отстъпки за гориво в над 3000 обекта в Европа.

* Картите C2A могат да се ползват за абсолютно всякакви плащания – от гориво, пътни такси, сервизи до теглене в брой. Всеки мениджър сам решава какъв тип плащания могат да се извършват.

* Картите важат на територията на цяла Европа.
последна актуализация:
10.05.2019