AS24 БЪЛГАРИЯ

<< Назад
контакти:
1404 София
бул. България 69, ет. 13
 as24.bo.bg@as24.com
 http://www.as24.com
 (+359 2) 874 00 79
 

Плащане на горива, продукти и услуги с карта AS24

AS24 е основана като независима фирма през 1988 г. и 15 години след създаването ѝ е придобита от Total – един от най-големите производители на масла в света. Още от основаването си AS24 се специализира в доставката на горива за професионалистите в транспортния сектор. Мрежата ѝ се разраства значително през последните 30 години, като понастоящем тя покрива 46 европейски страни с над 830 бензиностанции за товарни автомобили, както и 22 000 партньорски бензиностанции. Успехът на компанията се дължи в голяма степен на способността ѝ да се адаптира към спецификите на пазара и да реагира адекватно на съществуващите предизвикателства. В ДНК-то на AS24 са изначално залегнали иновативността и развитието.
AS24 предлага два вида карти за гориво – карта за гориво AS24 и карта AS24 Eurotrafic. С използването само на една карта клиентите имат достъп до бензиностанции за товарни автомобили, зареждане с AdBlue, автомивка за тежкотоварни автомобили, денонощна пътна помощ в 40 европейски страни и широка мрежа от паркинги. И двата вида карти са пригодени както за фирми с голям автопарк, така и с малък. Технологията, която AS24 използва за своите карти, гарантира най-високо равнище на сигурност на пазара.
Една от важните услуги за картодържателите на AS24 Eurotrafic е денонощната пътна помощ за камиони – AS 24 TRUCK ASSISTANCE – един телефонен номер, многоезично обслужване, без членска такса, без абонаментна такса. Тя се осъществява в партньорство с Europ Assistance – един от европейските лидери в сферата на пътната помощ. Тази услуга включва оказване на помощ при счупване на стъкло, повреди (акумулатор, погрешно заредено гориво, светлини, електрическа повреда и др.), репатриране, прехвърляне на товар, плащане глоби, експедитивна юридическа помощ (осигуряване на адвокат, преводачески услуги). Услугата включва и осигуряване на хотел, билети за самолет/влак/такси или друг вид транспорт.

Много практични за използване са няколко допълнителни услуги, които фирмата предлага на своите клиенти:
* Infoservice AS24 – преглеждане и изтегляне на фактурирани плащания или плащания, очакващи фактуриране, следене отблизо на консумацията, изготвяне на проектобюджет, интегриране на данните в приложения за счетоводството и за управлението на парка.
* Card Alert – предлага три вида предупреждения, отбелязани карта по карта или за всичките карти;
* Card Control – позволява да се фиксират лимити по картите;

Допълнително клиентите могат да се възползват от мобилните приложения:
* Fleet Manager – дава възможност да управлявате вашите карти, бордови устройства и разходи от разстояние, от вашия смартфон или таблет;
* Driver – осигурява на водачите цялата информация за мрежата на AS24. Предлага се упътване до конкретна бензиностанция, както и уведомление коя не работи или е в ремонт.
Мобилните приложения могат да се свалят от App Store, Google Play и Windows Phone Store.

дейност:
* Мрежата на AS24 покрива 46 европейски страни с над 830 бензиностанции за товарни автомобили, както и 22 000 партньорски бензиностанции.

* AS24 предлага два вида карти за гориво – карта за гориво AS24 и карта AS24 Eurotrafic.

* Денонощна пътна помощ за камиони – един телефонен номер, многоезично обслужване, без членска такса, без абонаментна такса.

* Бордови устройства за пътни такси
последна актуализация:
02.09.2021