ШЕЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД

<< Назад
контакти:
1505 София
бул. Ситняково 48, Сердика Офиси, ет. 8
 0800 13 483
 euroshell-bg@shell.com
 http://www.shell.bg
 

Разработваме иновации, за да продължава вашият бизнес напред

В тези необичайни времена светът се променя, нуждите на Вас и Вашите клиенти се развиват, а енергийната и дигитална трансформация вече е част от ежедневието ни. Независимо от типа на Вашия автопарк, ние в Shell вярваме, че разработваме решения, които ще помогнат за ефективното му управление. С над 100 години опит в иновациите, за нас това е традиция и гордост. Затова можете да сте сигурни, че предимствата на услугите от Shell ще Ви осигурят по-лесен контрол, удобство, сигурност и спестяванията, от които се нуждаете.

Горивна карта Shell
Горивните карти Shell са последно поколение технология Chip&PIN с индивидуален ПИН код. Те покриват пълната гама от леки, лекотоварни и товарни автомобили и могат да се управляват в реално време – какви продукти да се ползват, какво количество гориво да се зарежда, колко пъти и в какъв часови интервал – персонализацията е възможна 24/7, както и временно блокиране, забрани по държави, оператори и мрежи.
Ако обмисляте диверсификация, горивната LNG карта е решение за товарния транспорт. В момента няколко български превозвача са част от глобалната декарбонизация, като използват горивна карта Shell LNG и зареждат втечнен природен газ от обекти Shell извън България, разположени в Европа.

 

Горивна карта Shell

Когато автопарка е в непрекъснато движение, пътните такси са изключително важни за безпрепятственото преминаване през различните държави. С Shell можете да се възползвате от едно бордово устройство за България и още 7 държави, като се очаква да се присъединят и други през следващата година. EETS4U е на последващо плащане, с дистанционна актуализация и лесен монтаж.

Възстановяване на ДДС и акциз
Възстановяването на данъци подобрява паричния Ви оборот. Затова е важно да се доверите на надежден партньор. Shell, съвместно с FDE A/S предлагат услугата по предплащане на данъци, при която получавате кредитно известие за предплатено ДДС или акциз директно с фактурите за горива. По този начин усвоявате ДДС без забавяне и спестявате администрация, курсови разлики, като намалявате риска от работа с чужди данъчни служби и непознаване на местното законодателство.

Shell Fleet Hub
Когато всичко е на едно място, 24/7 и достъпно от всякакви устройства управлявате служебния автопарк лесно и от където Ви е удобно. Списъци с карти, електронни фактури, справки и настройки в реално време, онлайн платформата Shell Fleet Hub предоставя голям набор от данни, за да можете да взимате информирани решения.
Избирайки Shell за Ваш доставчик можете да се възползвате от висококачествни горива, мрежа от модерни търговски обекти в цяла Европа и обслужване на български език!

дейност:
* Картата euroShell може да бъде използвана на всички бензиностанции от веригата Shell, както и на обекти на специално подбрани партньори на компанията в Европа и Русия;

* Заплащане на пътни и магистрални такси с едно устройство за повече от една държава или за конкретен пътен оператор;

* Освен за възстановяване на ДДС клиентите могат да кандидатстват и за възстановяване на част от платения акциз върху дизеловото гориво в редица европейски държави.
последна актуализация:
02.09.2021