УТА БГ ЕООД

<< Назад
контакти:
8002 Бургас
Северна промишлена зона бул. Проф. Яким Якимов 3
 (+359 56) 87-70-71
 (+359 56) 89-50-46
 (+359 88) 733-25-77
 yolanta.gavrilova@uta.bg desislava.todorova@uta.bg
 http://www.uta.bg
 

Плащане на горива и услуги с карти UTA

Картовата система на UTA предоставя на търговските партньори безкасово зареждане на конвенционални и алтернативни горива и други спомагателни стоки и услуги на повече от 67 800 пункта в 40 европейски държави, без значение от марката бензиностанции, на конкурентни цени с включени атрактивни отстъпки и отложено плащане.

Данъчните услуги по авансово и стандартно възстановяване на ДДС и акцизи, предоставяни от договорния ни партньор, подобряват ликвидността и управлението на паричните потоци, без клиентите да се натоварват с допълнителни административни дейности и контакти с международни данъчни служби и без ангажимент да следят промените.
Към спектъра на допълнителните услуги спадат безкасово заплащането на ремонти, репатриация и помощ при аварии, фериботи, паркинги и други дейности, съпътстващи ежедневния процес на мобилността.
През 2019 г. UTA спечели реномираната награда Image-Award на специализираното издание VerkehrsRundschau в категорията „Карти за зареждане“ за пети път, като наградата се присъжда на всеки две години, на базата на независима маркетингова студия, изготвена от Института за Пазарно Проучване Kleffmann.
Като отговорна компания и предпочитан партньор UTA се придържа към фирмена философия, ориентирана към клиента и бъдещето, която ние винаги имаме предвид като принцип в ежедневната си работа. Нашите ценности ни вдъхновяват да отговаряме с пълна отдаденост на изискванията, които се поставят към нас и нашите партньори. Подхождаме с еднакво разбиране и респект както към утвърдени на пазара компании, които се нуждаят от най-добрите решения за своята мобилност, така и към тепърва стартиращи бизнеси, за които нашата подкрепа е ключова

 

UTA One®

Пълният набор от устройства за заплащане на пътни такси, сред които се откроява UTA One® с покритие в 15 държави и много други допълнителни гъвкави предимства, осигурява безпроблемно и сигурно придвижване по пътищата на Европа.

дейност:
UTA e един от водещите разпространители на карти за горива и сервизни услуги в цяла Европа, с повече от 55 години опит в обслужването на превоза на стоки и пътници. Фирмата, създадена през 1963 г. от Heinrich Eckstein, днес е собственост на Edenred SA. В България UTA е представена от 2008 г. посредством дъщерната си фирма УТА България Сървисис ЕООД, със седалище в Бургас и офиси в София и Варна.

Мобилността е наша грижа, за да се фокусирате върху важните неща.
последна актуализация:
21.07.2022