ТРАНСКАРД-БГ ООД

<< Назад
контакти:
1612 София
бул. Цар Борис III 116, ет. 1, офис 6
 (+359 2) 442-32-36
 office@transcardbg.com
 http://www.transcardbg.com
 

Плащане на горива и услуги с карти DKV

Фирма ТрансКард-БГ ООД е създадена като официален партньор на немската компания DKV Euro Service GmbH в България. DKV Euro Service е един от лидерите на пазара за безкасово снабдяване на автомобилите по пътищата на Европа с над 80 години опит в бранша и с над 120 хиляди клиенти. DKV CARD е входната карта към най-голямата и развита снабдителна мрежа в бранша с повече от 60 000 пункта за обслужване в над 40 страни, вкл. Русия. В България картите могат да бъдат използвани в близо 550 обекта.
Компанията предлага няколко вида карти за заплащане на гориво и други консумативи – DKV Card, DKV CARD CLIMATE или
т. нар. климатично неутрална карта и DKV CARD +CHARGE, която е не само карта за гориво, но и позволява зареждането на електрически автомобили. Чрез степените на услуги на DKV CARD (код 30 и код 90) клиентите могат удобно и лесно да управляват портфейла от продукти на картата за зареждане и обслужване; да се възползват от всички услуги на DKV или да ограничат достъпа само до зареждане на гориво и заплащане на пътни такси.
Клиентите могат да избират между множество допълнителни услуги на над 20 езика. На тяхно разположение е уеб базиран портал, приложение за смартфони, система за намиране на бензино-
станции, следене на цените на горивата в реално време и оптимално планиране на маршрута, които са част от услугата. На разположение на клиентите е и 24-часова спешна помощ във всички европейски страни.
Чрез картите се заплаща не само гориво, но и обслужването на автомобила при нужда от ремонт, както и претегляне, смяна на гумите и измиване на автомобила, заплащане на глоби. Други услуги, които се заплащат с картите DKV, са станции за зареждане, ТОЛ и митнически такси, резервации за фериботи и преминаване на тунели и мостове, технически прегледи, поддръжка на охлаждащите системи. Списъкът с продукти, които могат да бъдат платени чрез картите на DKV, е голям и включва: лубриканти и алтернативни горива, като автогаз (LPG), природен газ, AdBlue, аксесоари и много други. Обемът от покрити продукти и услуги варира в зависимост от конкретните условия, договорени от клиента и компанията картоиздател. Изискванията към клиентите, за да им бъде издадена карта, са добро кредитно досие и използването на картите само за фирмени цели. Няма ограничения за това колко броя карти могат да бъдат издадени на една компания, като те могат да бъдат причислени към определено превозно средство. Самото издаване или преиздаване на една карта става в рамките на 5 работни дни. Картите на DKV имат срок на валидност до 36 месеца. Задълженията трябва да бъдат покрити до 20 дни след датата на издаване на фактурата. Също така се допуска и персонално договаряне за разплащане в зависимост от нуждите на клиента. Компанията поема целия процес по връщане на ДДС, включително и външни ваучери. Клиентите могат да избират между няколко опции: нормално връщане на ДДС или нетно фактуриране с приспадане на ДДС от текущата фактура.
Широкият спектър на услугите, които предлага DKV Euro Service, напълно съответства на мотото на компанията: „Вие шофирате, всичко останало е наша грижа“.

дейност:
* Безкасово зареждане с горива, пътни такси, тунели и фериботи, ремонти и сервиз;
* Електронно фактуриране, 20 дни отложено плащане, 24-часова спешна помощ, нетно възстановяване на ДДС;
* Online услуги.
последна актуализация:
21.07.2022