Négométal

<< Назад
контакти:
1839 София
бул. Ботевградско шосе 276
 

Възстановяване на ДДС и акциз от дизел, правни услуги и плащане на пътни такси в Европа

За фирмите, които работят в различни страни в Европа, Négométal има специализиран набор от решения за заплащане, както и за възстановяване на данъци с цел намаляване на разходите. От 1984 г. Négométal Group и нейните клонове в цяла Европа предлагат услуги, които отговарят на потребностите на международните превозвачи.

Данъчни услуги
Цените нарастват, но това има отношение и към плащането на данъци. Вече не се налага на фирмите да чакат месеци, за да си възстановят ДДС. Négométal има грижата да състави исканията на фирмите за възстановяване към фискалната администрация на ЕС и се ангажира да възстанови ДДС върху фактурите за дизел, пътни такси, AdBlue и HGV. Как работи процесът на възстановяване на ДДС? Изпратете оригиналните си фактури за дизел, пътни такси и други за услуги до Négométal. След като изпратите изцяло попълненото досие, Négométal ще поиска от европейските данъчни власти да възстановят ДДС от вашите фактури в банковата Ви сметка в рамките на 10 дни.

Акциз от горива
Фирмите могат да си възвърнат акцизите в 8 държави от ЕС. Просто трябва да изпратете вашите фактури за дизел от вашите доставчици, регистрационните документи за вашите превозни средства и техните договори за наем, а екипът на Négométal ще се погрижи за останалото.

Правни услуги
Превозвачите все повече подлежат на административни процедури и правната среда ги принуждава да спазват новите стандарти. В този контекст Négométal предлага на своите клиенти редица правни услуги:
* Фискално и социално представителство, правна помощ;
* Съдействие за обезщетение от картелни споразумения;
* Закон Макрон, Закон 136.
След като сте клиент на Négométal, имате достъп до сигурната, свързана платформа: My Negometal. Тази клиентска зона Ви позволява да управлявате услугите си: вашето потребление на пътни такси, искове и възстановени ДДС, подадени и възстановени искове за възстановяване на акциз, управление на транзакциите и фактурите, изтегляне на информацията във файл.

Следващи стъпки, за да започнете да пестите пари
Négométal има 8 клона в Европа (включително България) с местни специалисти, които покриват повече от 15 езика, за да управляват исканията за възстановяване на средства от данъчните органи на Европейския съюз. Свържете се с нашия български експерт на телефон +359 2 4 51 09 55. Възползвайте се незабавно от функциите за пестене на разходи и открийте най-новата промоция за Вашите резервации за тунели FREJUS и MONT BLANC, като управлявате резервациите си онлайн предварително и с преференциални цени: www.negometal.com.
 

 

NEGOROAD – OBU за пътни такси

В съвременните европейски страни все повече се срещат трудности в спестяването на транспортни разходи. Фирмите превозвачи се сблъскват и с проблемите, свързани с използването на множество устройства и решения, заедно с много потребители и драйвери. Negoroad е решението на тези проблеми:
* Едно устройство за цяла Европа;
* Бордова GPS-технология;
* До 13% отстъпка за всички европейски магистрали;
* Географско местоположение в реално време;
* Управление чрез смартфон;
* Абонаментно или предплатено плащане;
* Без гаранции за предплатеното решение.

Това е общоевропейско решение за плащане на пътни такси за следните държави: Франция, Италия, Полша (A4), Испания, Португалия, Австрия, Белгия (тунел VIAPASS и LIEFKENSHOEK), тунели FREJUS и MONT BLANC. А през 2019 г. също и Германия, Швеция, Дания.

дейност:
* Négométal има грижата да състави исканията на фирмите за възста-новяване към фискалната администрация на ЕС и се ангажира да въз-станови ДДС върху фактурите за дизел, пътни такси, AdBlue и HGV.

* Бордовото устройство Negoroad е общоевропейско решение за плащане на пътни такси за следните държави: Франция, Италия, Полша (A4), Испания, Португалия, Австрия, Белгия (тунел VIAPASS и LIEFKENSHOEK), тунели FREJUS и MONT BLANC. А през 2019 г. също и Германия, Швеция, Дания.

* Клиентите на Négométal имат достъп до сигурната, свързана платформа My Negometal за управление на услугите онлайн.
последна актуализация:
10.05.2019