WABCO – системи за управление

<< Назад
контакти:


 (+359 88) 265-71-68-А.Б.
 angel.beshev@wabco-auto.com
 

TRAXEE, НОВОТО ТЕЛЕМАТИЧНО РЕШЕНИЕ НА WABCO, ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОПАРКА

TRAXEE помага да се автоматизират и дигитализират процесите в автопарка, както и да се опрости начина на управление на бизнеса. Системата позволява проследяване на камионите в реално време и оценка на ефективността на шофиране на водачите на база на 7 параметъра (разход на гориво, движение с превишена скорост, високи обороти на двигателя, работа на двигателя на празен ход, рязко спиране, движение по инерция, използване на круиз контрол), които се следят чрез директна връзка към CAN шината на камиона. С TRAXEE, изчисляването на заплатата на водача става бързо и лесно, благодарение на цифровите записи. TRAXEE предлага автоматично изтегляне и архивиране на данните от тахографа, както и други полезни функции, които са от съществено значение за управлението на вашия автопарк.
По време на изложението за търговски превозни средства IAA 2018 в Хановер, решението на TRAXEE беше отличено с престижната и международно призната награда „TELEMATIK AWARD 2018“ в категория „Телематични приложения“. Компетентно жури от учени, журналисти, потребители и експерти избра TRAXEE сред група от няколкостотин международни конкуренти, като най-иновативно решение!

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ
* Идентификация на водача
* Позиция и състояние на автопарка
* Тахо-времена
* Оставащо време за шофиране и за престой
* Изчисление на маршрут, подходящ за камиони, включително ТОЛ такси
* Автоматично, дистанционно изтегляне и архивиране на данните от тахографа
* Управление на дейностите
* Запис на маршрутите
* Текстови съобщения
* ECO анализ на стила на шофиране
* Създаване на Гео зони
* Разширени отчети и аларми

TRAXEE използва многоезично уеб базирано приложение, притежаващо интуитивен и ясен графичен интерфейс, което е лесно за настройка и използване. Може да се използва на всяко устройство, по всяко време и навсякъде. В самото приложение са налични инструкции за работа с него. Приложението осигурява достъп до всички описани функции, 12-месечно съхранение на данни (5-годишно архивиране на таходанни) и неограничен брой потребители (собственик, диспечер, водач, товародател, товарополучател и др.), както и дистанционни актуализации.
Телематичното решение TRAXEE може да бъде закупено от всеки един дистрибутор на WABCO в страната: Нелас Авточасти, СФК Трак, Тех-Ко, Европарт България.
Монтажът на устройството може да се извърши и от собствените техници на транспортната компания, като за целта се предлагат подробни инструкции за монтаж със снимков материал (безплатни), а така също и електронно обучение (срещу заплащане). Ако компанията не разполага с опитни техници, могат да се използват услугите на оторизирани сервизи.

Месечен абонамент: 20 евро/ камион
В тази цена е калкулирана и цената на самото устройство!

 

Какво има в кутията?

* Телематично устройство
* Захранващ кабел
* Връзка към дигитален тахограф
* Стандартна връзка към CAN шината през FMS гнездото
SIM карта EU28 с разширено покритие (Териториално покритие: всички държави от ЕС + Швейцария, Албания, Андора, Беларус, Босна и Херцеговина, Грузия, Исландия, Македония, Молдова, Мароко, Норвегия, Русия, Сърбия, Черна гора, Турция, Украйна, Армения, Колумбия, Гибралтар, Монако, САЩ, фериботи.)
* 2-годишна гаранция

дейност:
За всякакви въпроси свързани +с телематичното решение на
TRAXEE се обръщайте към инж. Ангел Бешев:
GSM: 0882 657 168 или
e-mail: angel.beshev@wabco-auto.com.
последна актуализация:
10.05.2019