ИНТЕЛИГЕНТНИ СИСТЕМИ БЪЛГАРИЯ ООД

<< Назад
контакти:
1712 София
бул. Александър Малинов 51 вх.2 ет. 8 - Metro City Mall
 (+359 2) 817-33-66
 info@isystems.bg
 http://www.isystems.bg
 

TollPass – цялостно технологично решение за тол таксуване и управление на автопарк

Вече три години компанията е лидер на пазара, като предлага високотехнологични решения в отговор на нуждите на транспортния бизнес. Спектърът от услуги непрекъснато се разширява, като надхвърля пътното таксуване и прави онлайн платформата TollPass.bg инструмент за управлението на автопаркове, който облекчава счетоводните и административни дейности на транспортния бранш.

TollPass EETS за България и Европа
TollPass EETS e най-новото решение от 2021 г. на ИТС АД за удобно автоматично отчитане на тол такси и лесно управление на автопарка в България и Европа.
Вече може да шофирате само с едно бордово устройство в България, Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Франция, Испания, Португалия, Швейцария, Италия, Полша, тунел Liefkenshoek в Белгия и тунели Warnow и Herren в Германия.
TollPass EUROBOX бордово устройство обединява различните стандарти за тол таксуване, с което шофирането в Европа е без граници и много по-лесно – едно бордово устройство, един договор и заплащане към един доставчик.
Възстановяването на ДДС и акциз е сложна и продължителна процедура за международните превозвачи. Клиентите на TollPass могат да се възползват както от стандартно възстановяване, така и от възстановяване с финансирано предплащане на ДДС.
TollPass за България
TollPass бордово устройство е удобното решение за автоматично отчитане на пътни такси, подходящо за професионалистите в транспортния бранш, осъществяващи ежедневни и регулярни пътувания в страната. Оптимизирайте своето ежедневие с автоматично отчитане и лесно заплащане на пътните такси.
TollPass.bg
Онлайн платформата, на която имате пълен достъп до множество полезни справки, фактури и всички детайли необходими за управлението на автопарка. На разположение по всяко време е актуалната и навременна информация за реализираните разходи за тол такси в България и чужбина.
На Tollpass.bg можете да заплащате всички типове предплатени пътни такси за всички типове превозни средства – електронни винетки за леките автомобили до 3,5 тона и маршрутни карти за тежкотоварните над 3,5 тона. Разполагате с история и удобства за последващи заплащания в личния си потребителски профил, както и възможност за проверка на регистрирани нарушения и глоби. Заплащането на компенсаторна такса за нарушения се отразява в реално време в системите за контрол.

дейност:
За нас е важно какво ОЩЕ можем да Ви предложим. Очаквайте през 2022 г. новите продукти и услуги за транспортния бранш, които TollPass разработва и предстои да представи на своите клиенти. Както и до сега, в тях ще бъдат използвани най-новите технологии за изграждане на съвременна информационна инфраструктура и удобства, както на шофьорите, така и на мениджърите на автопаркове.

Галерия1

последна актуализация:
21.07.2022