ДАК-22 ЕООД

<< Назад
контакти:
4000 Пловдив
бул. Кукленско шосе 28
 (+359 32) 398-969
 (+359 87) 617-07-69
 an@dak-22.com
 

Genesis защитa за гориво – еволюция на системата на вашите резервоари за гориво

С новото си попълнение продукти, посветени на защитата и управлението на най-цения актив: горивото, Genesis се ангажира да генерира и предлага висококачествени решения на все по-нарастващия проблем с кражбата на гориво, който и днес спъва транспортните и логистични фирми. Един от фокусите на фирмата е решенията й да бъдат съвместими със системи за флийт мениджмънт, като Frotcom.

 

Mach II

Mach II е най-новото поколение защити против източване на гориво на Genesis, които могат да бъдат конфигурирани в съответствие със специфичните изисквания на различните типове превозни средства, условията, налагани от резервоара за гориво и специфичните оперативни нужди на превозното средство. При използването на тези защити липсва разплискване или връщане на струята при зареждане, дори при високи скорости на потока до 120 л/мин.
Капачките ZIPPER Lock включват функции, които могат да бъдат свързани с интерфейса на телематична система, като Frotcom, за да имате пълна представа за това, което се случва с резервоара на автомобила. ZIPPER Lock може да има и вградена защита против източване на горивото или да функционира само като капачка за резервоара.
В системата Frotcom капачките ZIPPER Lock алармират за всяко отваряне и затваряне, за разрешени или неразрешени действия и всички събития се подават под формата на аларми или отчети, които може да получите и на имейл.

 

Zipper Lock в действие

Защо да използвате защита за гориво или капачка за резервоар?
Инвестицията в защитата на резервоара е бързо възвръщаема с оглед цената на горивото и превенцията на възможни загуби от кражбата му.

Кой вариант на защита на резервоара е най-удачен за Вас?
Това зависи от предизвикателствата, пред които е изправена компанията Ви. Опциите, които продуктите предлагат, могат да послужат за всяка ситуация и нужда. Най-оптималното решение, което предоставя и най-много информация на ръководството, е ZIPPER Lock, имаща връзка със системата Frotcom.

Трябва ли да се тревожите, че тези защити на резервоарите могат да разрушат доверието с персонала?
Не, ако отбележите предимствата, които защитите предлагат на Вашите шофьори. Това е един от най-добрите аргументи, който да им помогне да разберат, че не става дума за контрол над тях, а по-скоро ще гарантира тяхната безопасност, тъй като ще намали риска от външна намеса към резервоарите и ще подобри отчетността на активите Ви. При намаляването на нежелани разходи, като загубите от кражбата на гориво, компанията Ви ще разполага с повече средства, които могат да бъдат усетени от персонала Ви под една или друга форма в бъдеще.

дейност:
* Mach II е най-новото поколение защити против източване на гориво на Genesis, които могат да бъдат конфигурирани в съответствие със специфичните изисквания на различните типове превозни средства, условията, налагани от резервоара за гориво, и специфичните оперативни нужди на превозното средство.

* ZIPPER Lock се предлага в „жични“ и „безжични“ версии, като последната включва собствена вградена аларма в кабината. ZIPPER Lock може да има и вградена защита против източване или да функционира само като капачка за резервоара.
последна актуализация:
21.07.2022