САФ ХОЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД

<< Назад
контакти:
1330 София
бул. Акад. Иван Евстратиев Гешов 2E, Бизнес Център Сердика
 (+359 2) 8334100
 (+359 2) 8334113
 (+359 87) 5203141
 sofia@safholland.bg
 http://www.safholland.bg
 

САФ - Холанд: отличен доставчик

Групата САФ – Холанд, един от водещите доставчици на лафети, беше отличена през 2020 г. още веднъж с наградата 10 PPM Quality от американския производител на влекачи PACCAR Inc. (Kenworth, Peterbilt и DAF) – за фабриките в Зинген, Германия и Уудсток, Канада. Единствено няколко избрани доставчици, които постигат съотношение на дефектни части към доставените до 10 или по-малко на милион, са отличени с тази награда за качество.

 

Две от фабриките са наградени още веднъж с наградата на PACCAR – 10 PPM Quality Award

Групата САФ – Холанд получи наградата 10 PPM Award, коята е получена на годишна база – ежегодно, шести път за успеха на завода в Зинген и четвърти път за успеха на завода в Уудсток. „Изключително доволен съм, че ние сме единственият европейски производител на лафети, който спечели тази награда“, казва Александър Гайс, главен изпълнителен директор на САФ – Холанд Груп.
„Спечелвайки наградата отново, утвърждаваме нашата гаранция за качеството, надежната доставка и обслужването, както и нашите цели за в бъдеще, между които, в дългосрочен план, дори да надхвърлим очакванията на нашите клиенти – PACCAR. Успехът на първо място се дължи на високото ниво на ангажираност, проявена от нашите служители.“
В допълнение, за да постигне качествен статус 10 PPM, доставчикът трябва да отговаря на съответните критерии за изпълнението на доставката, гаранцията и непрекъснатото усъвършенстване. За да постигнат статута на качество на лафетите, доставчиците трябва да имат най-добрите в своя клас продукти и възможности за проектиране, както и корпоративна култура, ориентирана към качеството.
Фабриката в Зинген доставя лафети на производителя на влекачи DAF Trucks в Нидерландия и Белгия от 2005 година, а фабриката в Уудсток доставя повече от 40 години свои продукти на брандовете на PACCAR – Kenworth и Peterbilt в Северна Америка.

дейност:
Две от фабриките са наградени още веднъж с наградата на PACCAR – 10 PPM Quality Award
последна актуализация:
02.09.2021