АУТОМОТИВ ТЕКНОЛЪДЖИ СОЛУШЪН ЕООД (ATS) – продукти на ZF

<< Назад
контакти:
1404 София
ул. Деян Белишки бл. 108А вх.Б ап.20
 (+359 2) 439-08-80
 (+359 2) 439-08-81
 office@ats-world.com
 http://www.ats-world.com
 

Аутомотив Текнолъджи Солушън ЕООД

Фирма Аутомотив Текнолъджи Солушън (АТС) е създадена в края на 2007 година. Първоначално фирмата предлага кормилни кутии (хидравлични и електрически), помпи, трансмисии, ретардери, диференциали и мостове от известни производители (GKN,TRW,ZF, Arvin Meritor, Eaton и др.). Предлаганите продукти са за превозни средства от леката, средната и тежката гама, както и за автобуси.
През 2012 г. ZF Friedrichshafen AG предлага на АТС официално представителство за България на продуктите на немския гигант за камиони, автобуси и строителни машини. През 2015 г. ZF предлага на АТС представителство за земеделски машини и кораби, а през 2017 г. – за леки автомобили. През 2016 г. Robert Bosch Automotive Steering GmbH оторизира АТС като официален дилър за кормилни системи и помпи, а през 2017 г. предлага на АТС договор за следпродажбен сервиз на гореспоменатите агрегати. През 2017 г. Robert Bosch Automotive оторизира АТС да предлага пълната гама от техни продукти. АТС е позиционирана в София.
Освен висококачествени резервни части АТС се стреми да осигури и високо качество на сервизната услуга. Висококвалифицираните специалисти на фирмата осигуряват компетентно обслужване на клиентите:
* при поръчка на резервни части;
* консултация по технически въпроси;
* диагностика;
* ремонт и рециклиране по стандартите на производителя.
На склад се поддържа значителна номенклатура от най-търсените резервни части за ремонт на предавателни кутии. На клиентите се предлага експресна и стандартна доставка директно от фабриките на ZF.
Специалистите, работещи във фирмата, са мотивирани непрекъснато да подобряват квалификацията си и качеството на обслужване на клиентите ни.
Постоянните клиенти получават специални цени и отстъпки.
АТС предлага и мобилен сервиз.

дейност:
Аутомотив Текнолъджи Солушън (АТС) е създадена в края на 2007 година. Фирмата предлага кормилни кутии (хидравлични и електрически), помпи, трансмисии, ретардери, диференциали и мостове от известни производители (GKN,TRW,ZF, Arvin Meritor, Eaton и др.). Предлаганите продукти са за превозни средства от леката, средната и тежката гама, както и за автобуси.
последна актуализация:
07.05.2019