ТУРБОМОТОРС ООД

<< Назад
контакти:
1186 с. Лозен
ВЗ Врана-Лозен-Триъгълника ул. Висо 23
 (+359 87) 626-06-68
 (+359 88) 522-22-83
 office@turbomotors.bg
 http://www.turbomotors.bg
 

Турбомоторс ООД – ремонт и рециклиране на всички видове турбокомпресори

Сервизът на Турбомоторс ООД е базиран в София, край изхода за Пловдив. Предлага ремонт и рециклиране на турбокомпресори за всички видове превозни средства. Екипът на Турбомоторс ООД е млад, но има натрупан солиден практически и организационен опит в сферата на турбокомпресорите.
Сервизът разполага със съвременно високотехнологично оборудване с отлична функционалност, позволяващо прецизна настройка на рециклираните турбокомпресори. Целта е клиентите да бъдат обслужени по най-високите стандарти. Всеки отделен случай се разглежда индивидуално заедно с клиента, за да се намери най-доброто решение. След анализ на информацията дефектиралият турбокомпресор се разглобява, а щетите се оценяват. При необходимост по време на процеса се поддържа връзка с клиента, за да бъде информиран той за евентуалните причини за повредата, като специалистите на Турбомоторс дават консултация за препоръчителни и задължителни проверки по двигателя. Следва уточняване на възможните решения, цени и срок за рециклирането. При ремонта и рециклирането се влагат резервни части само от доказани производители, а балансът и настройките се правят на модерни съвременни стендове.
Автосервизната част, включва двуколонен подемник с товароносимост 4,2 т, оборудване за смяна на масла и друга специализирана техника – за диагностициране на повреди, обслужване на автомобила и леки ремонти. С тази комплексна услуга в сервиза могат да бъдат извършени и съпътстващи ремонти и обслужвания и да се спестят на клиентите посещения в различни сервизи.

управител:
 Иван  Маринов
дейност:
* Турбомоторс ООД извършва ремонт и рециклиране на стари и продажба на нови оригинални турбокомпресори на всички големи производители, като срокът на доставка е от 1 до 7 дни.

* Турбомоторс предлага и двигателни, трансмисионни и други масла и греси с марката Lotos и антифризи Organika.
последна актуализация:
10.05.2019