Агри М ООД – Scania център Пловдив

<< Назад
контакти:
4003 Пловдив
бул. Васил Априлов 166
 (+359 32) 90-99-90, 90-99-89
 office@agri-m.bg
 http://www.agri-m-bg.com
 

Scania център Пловдив е официалният сервиз на Scania за Пловдив и южния централен район на България

Агри-М ООД е оторизиран дилър на Scania за южен централен район на България, което включва административните области Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Смолян и Кърджали.
Сервизът извършва гаранционни и извънгаранционни ремонти съгласно стандартите за качество на Scania. Оборудван е с модерна техника и предлага първокласни услуги за диагностика, обслужване и ремонт, както и пълната гама от оригинални резервни части на марката.
В Scania център Пловдив обслужването и ремонтът на автомобили и останалата техника се извършват от висококвалифицирани професионалисти, които постоянно преминават специализирани обучения, за да могат да се грижат за вашата транспортна техника с необходимата висока компетентност.
Високото ниво на организацията и управлението на сервиза, както и на обслужването на клиентите, е удостоверено със сертификати за качество DOS на Scania и ISO 9001:2015.
Центърът е оторизиран сервиз и за продуктите на производителите на полуремаркета: Schmitz Cargobull, Stas, Meiller, Kögel, LeciTrailer, Magyar и Wielton. Извършва гаранционни и извънгаранционни ремонти на оси BPW и SAF, на спирачни системи Knorr-Bremse, WABCO и Haldex, както и монтаж и поддръжка на падащи бордове Dhollandia. Предлага оригинални резервни части и аксесоари за всички тях.
Центърът разполага и с лицензиран пункт V категория за извършване на технически прегледи (ГТП), проверка на техническата изправност на ППС ЕХ II, EX III, FL, AT, OT, превозващи определени опасни товари – ADR и СЕМТ прегледи.
В сервиза се извършват монтаж и проверка на аналогови и дигитални тахографи, включително най-новото поколение тип SMART.
Освен пълната гама товарни автомобили на Scania, центърът в Пловдив предлага и голям избор от употребявани камиони, ремонтирани и обслужени по стандарта Scania Approved, както и употребявани товарни автомобили и прикачна техника от други марки.
Центърът предлага условия за удобен и приятен престой, кафе и закуски.


Работно време:
понеделник – петък: 8:00 – 18:00 часа,
събота: 8:00 – 13:00 часа

дейност:
последна актуализация:
21.07.2022