Scania център Пловдив

<< Назад
контакти:
4003 Пловдив
бул. Васил Априлов 166
 (+359 32) 90-99-90, 90-99-89
 office@agri-m.bg
 http://www.agri-m-bg.com
 

Scania център Пловдив е официалният сервиз на Scania за Пловдив и южния централен район на България

Scania център Пловдив е официалният сервиз на Scania за Пловдив и южния централен район на България. Управлява се от фирма Агри-М, оторизиран дилър на Scania за района.
Сервизът поддържа стандартите на Scania за качество, оборудван е с модерна техника и предлага първокласни услуги за диагностика, обслужване и ремонт, както и пълния каталог с оригинални резервни части.
Центърът е оторизиран сервиз и на фирмите за полуремаркета: Kögel, LeciTrailer, Magyar, Schmitz Cargobull, Stas и Wielton, за оси – BPW и SAF, за спирачни системи – Knorr-Bremse, WABCO и Haldex и за падащи бордове и лифтове – Dhollandia. Предлага оригинални резервни части и аксесоари за всички тях.
В Scania център Пловдив автомобилите и останалата техника се обслужват и ремонтират от висококвалифицирани професионалисти, които постоянно преминават специализирани обучения, за да могат да се грижат за Вашата транспортна техника с нужната висока компетентност.
Центърът разполага и с лицензиран пункт V категория за извършване на технически прегледи, проверка на техническата изправност на ППС ЕХ II, EX III, FL, AT, OT, превозващи определени опасни товари – ADR и СЕМТ прегледи.
В сервиза се извършва и монтаж и проверка на дигитални и аналогови тахографи.
Високото ниво на организацията и управлението на сервиза, както и на обслужването на клиентите, е удостоверено със сертификат за качество ISO 9001:2015.
В Scania център Пловдив се предлага цялата гама автомобили на марката и има голям избор от употребявани камиони, ремонтирани и обслужени по стандарта Scania Approved.
Центърът предлага условия за удобен и приятен престой на клиентите, кафе и закуски.

Работно време: понеделник – петък: 8.00 – 18.00 часа,
събота: 8.00 – 13.00 часа

дейност:
последна актуализация:
10.05.2019