ДРТ ООД

<< Назад
контакти:
1842 София кв. Кремиковци
GPS: 42.75055 N, 23.48935 E
 (+359 87) 771-10-15
 (+359 88) 736-57-85
 drt.d@abv.bg
 

Сервиз и пътна помощ

Просторното хале със 7 работни зони, 5 от тях с канали, дава възможност да се работи едновременно по повече от 14 влекача. Четири 8-тонни подемника позволяват повдигането на машини/композиции с тегло до 32 тона, а разполагаме и със стационарен подемник за автомобили до 12 тона.
Извършваме извънгаранционни ремонти на двигатели (вкл. основни ремонти) и цялото им оборудване, съединители, предавателни кутии, главно предаване с диференциал, ходова част, спирачни апарати и т.н. MAN, DAF, Mercedes, Scania и Iveco са марките, които преобладават в нашия сервиз. Опитни специалисти диагностират широка гама електронни устройства и платки от отделните компютри.
Механичното отделение с металорежещи машини и отделението за заварки са в помощ при ремонта на детайли по окачването, надстройката и др. Извършваме и ремонтно-възстановителни дейности по детайли, които вече не се произвеждат като резервни части. Други услуги са регулиране на сходимост на преден мост, тенекеджийски корекции по каросериите, обслужване на климатици.
Работим по ремаркета и полуремаркета от всички марки, тъй като ходовите им агрегати с окачването и спирачките са от малък брой производители. Сменяме ремонтен комплект лафет, както и тегличи.
Сервизът поддържа на склад употребявани агрегати – предавателни кутии, главно предаване с диференциал, цилиндрови блокове и почти всичко друго по двигателите, по голяма част от окачването, както и оборотни елементи по кабините (пластмасови елементи, конзоли, стъпнеки, подкалници, огледала).
Разполагаме с отлично оборудвани специализирани автомобили за пътна помощ и неотложни ремонти: високопроходим камион Magirus 4x4 и два Volkswagen - LT 35 и Crafter. За тези автомобили има екипи, които са дежурни по 24 часа, 7 дни в седмицата. Камионът безпроблемно се справя с лошите пътища, за да стигне там, където има машини, които се нуждаят от авариен ремонт, тъй като не могат да стигнат до сервиз на собствен ход. А Volkswagen-ите, отлично екипирани с инструменти, приспособления и части за всякакви случаи, стигат много по-бързо до отдалечени клиенти, тъй като не попадат под ограниченията за продължителност на кормуване и за скорост, валидни за камионите.
30 човека са заети пряко с ремонтиране на превозни средства. Сервизът работи от понеделник до събота включително, от 9:00 до 18:00 часа. Базата ни е в района на жп гара Кремиковци, в индустриална зона, на около 600 м вдясно от пътя Челопечене-Кремиковци, след жп прелеза. Големият охраняем терен позволява престой и паркиране на клиентските автомобили. Клиенти, на които се е наложило да ползват услугите на сервиза, могат да ползват банята и удобните битови помещения за персонала.

дейност:
Познават ни не само като специализиран сервиз, който ремонтира товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета в базата си, но и с оказването на пътна помощ и извършването на неотложни ремонти на територията на страната и в цяла Европа.
последна актуализация:
10.05.2019