ДРТ ООД

<< Назад
контакти:
1842 София кв. Кремиковци
GPS: 42.75055 N, 23.48935 E
 (+359 87) 771-10-15
 (+359 88) 736-57-85
 drt.d@abv.bg
 

Сервиз и пътна помощ

Просторното хале със 7 работни зони, 5 от тях с канали, позволява едновременно да се работи по повече от 14 влека­ча. 30 човека са пряко заети с ремонтиране на превозни средства. Четирите 8-тонни подемника гарантират повдигането на машини/ композиции с тегло до 32 тона, разполагаме и със стационарен подемник за автомобили до 12 тона.
Извършваме всякакви извънгаранционни ремонти на двигатели (вкл. ос­новни) и цялото им оборудване, на съединители, предавател­ни кутии, главно предаване с диференциал, ходова част, спирачни апарати и т.н. Клиентите ни са предимно с DAF, Iveco, MAN, Mercedes и Scania. Опитни специалисти диагностират ши­рока гама електронни устройства и платки от отделните компютри.
Механичното отделение с металорежещи машини и заваръчното отделение са в помощ при ремонта на детайли по окачването, надстройката и др. Извършваме и ремонтно-възстановителни дей­ности по детайли, които вече не се произвеждат като резервни части. Други услуги са регулиране на сходимост на преден мост, те­некеджийски корекции по каросериите, обслужване на климатици.
Работим по ремаркета и полуремаркета от всички марки, тъй като ходовите им агрегати с окачването и спирачките са от малък брой производители. Сменяме ремонтен комплект лафет, както и тегличи.  ДРТ поддържа наличности от употребявани агрегати – предава­телни кутии, главно предаване с диференциал, цилиндрови блокове и почти всичко друго по двигателите и по голяма част от окачването. Налични са и оборотни елементи по кабините - огледала, конзоли, стъпенки, пластмасови елементи, подкалници.
За пътна помощ и неотложни ремонти разполагаме с 3 отлично оборудвани специализирани автомоби­ла: високопроходим камион Magirus 4x4, Volkswagen LT 35 и VW Crafter. Техните екипи са в готовност 24 часа, 7 дни в седмицата. Лошите пътища не са пречка ками­онът безпроблемно да стигне там, където има машини, които се нуждаят от авариен ремонт, защото не могат да стигнат на собствен ход до сервиз. А Volkswagen-ите, отлично екипирани с инструменти, приспособления и части за вся­какви случаи, стигат много по-бързо до отдалечени клиенти, защото за тях не важат ограниченията към камионите за продължителност на корму­ване и за скорост.
Сервизът работи от понеделник до събота включително, от 9:00 до 18:00 часа. Базата ни е в района на жп гара Кремиковци, в индустриална зона, на около 600 м вдясно от пътя Челопечене- Кремиковци, след жп прелеза. Големият охраняван терен позволява престой и паркиране на клиентските автомобили. Клиенти, на които се е наложило да ползват услугите на сервиза, могат да ползват банята и удобните битови помещения за персонала.

дейност:
Сред превозвачите сме известни и като специализиран сервиз, който ремонтира товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета в базата си, и с оказването на пътна помощ и извършването на неотложни ремонти на територията на страната и в цяла Европа.
последна актуализация:
20.07.2020