БАЛГЕРИЪН ТРАК СЪРВИС ООД

<< Назад
контакти:
Сервизи в София и Сливница

 http://www.btservice.info
 

Сервизни бази

Балгериън Трак Сървис разполага с три големи сервизни бази – двете на територията на София област – гр. Сливница, една в София – гара Искър, на територията на Технотест и със склад резервни части до Метро 2 (бивш Еврокамион).
Основният сервиз е в Сливница. Той работи с транспортни средства от всички марки в извънгаранционен срок. В дейността му преобладава възстановяването на щети, но се извършват и монтьорски ремонти. В съответните отделения работят специалисти от различен вид: електротехници, диагностици, механици, по въздушната система, тенекеджии, бояджии... Тук ремонтират и хладилни надстройки, и самосвални кошове.
Част от работещите са с повече от 15 години стаж, а това е много добър показател за хора, които изпълняват отговорни операции като изправянето на рами и на каросерии със специализиран стенд Josam. Той е и най-отдавна работещият у нас стенд Josam с такова предназначение.

По програма за подобряване условията на труд сградата в Сливница е в процес на ремонт, който включва цялостно саниране плюс пълен ремонт на помещенията за персонала и клиентите. След приключването му сградата ще изглежда така, както е на илюстрацията, очаква се да се увеличи и производителността. Другият сервиз в София, на гара Искър, е оторизиран сервиз на Iveco. Неговите възможности покриват целия кръг от операции без тенекеджийни и бояджийски работи.
Складът на фирмата, разположен до Метро 2, е логистичен център, който снабдява с резервни части и някои консумативи двата сервиза на фирмата, както и външни клиенти от цялата страна.
Балгериън Трак Сървис продава цялата гама оригинални части за всички модели на Iveco – фирмата е оторизиран сервизен партньор на марката. Освен това търгува с нови и с употребявани части за товарни автомобили от другите разпространени марки. Особено широк е наборът от части втора употреба за кабини и надстройки на различни марки и модели камиони.
Балгериън Трак Сървис е доверен сервиз на следните застрахователи: Булстрад, ДЗИ, ОЗК, Алианц, Армеец, Евроинс.
 

 

Обучение

В базата на Балгериън Трак Сървис в Сливница е и Центърът за обучения на Knorr-Bremse за България. В него се провеждат обученията за продуктите на тази производител за страната, там се разглеждат и някои от гаранционните случаи на части с тази марка.

 

дейност:
Балгериън Трак Сървис ООД е на пазара повече от 18 години. Както сочи и името, основната дейност на близо 130-те човека, което работят в него, е да поддържат и ремонтират тежкотоварни превозни средства – влекачи и соло камиони, ремаркета, полуремаркета. Важна част от работата е възстановяването на щети с различна тежест, включително и по автобуси.

Сервиз Сливница
2200 Сливница, ул. Хан Крум № 1А
GSM: 0885 000635; e-mail: josam@btservice.info

Сервиз София, гара Искър
София, ул. Неделчо Бончев № 10 (на територията на ТЕХНОТЕСТ)
GSM: 0892 682 727; e-mail: Service.engineer@btservice.info

Склад София
бул. Сливница № 618, (до магазин Метро 2, Божурище)
GSM: 0888 / 080 838; e-mail: b.nikolov@btservice.info
GSM: 0889/ 314 050; e-mail: popov@btservice.info
последна актуализация:
10.05.2019