АУТОМОТИВ ТЕКНОЛЪДЖИ СОЛУШЪН ЕООД (ATS) – продукти на ZF

<< Назад
контакти:
1404 София
ул. Деян Белишки бл. 108А вх.Б ап.20
 (+359 2) 439-08-80
 (+359 2) 439-08-81
 office@ats-world.com
 http://www.ats-world.com
 

Аутомотив Текнолъджи Солушън ЕООД

Аутомотив Текнолъджи Солушън ЕООД (АТС) е официален и изключителен Сервис партньор на ZF в България от 2012 г. Продуктовото портфолио на ZF включва: трансмисии (механични, роботизирани, автоматични), мостове и техните компоненти, системи за кормилно управление, диагностични апаратури и др.
Освен пълната гама от цели агрегати, предлагаме оригиналните резервни части, масла и филтри за тях. Висококвалифицираните ни специалисти осигуряват компетентно обслужване на клиентите с консултации по технически въпроси, идентификация и поръчка на резервни части. Те имат дългогодишен опит в бранша и непрекъснато повишават своята квалификация чрез посещения на специализирани курсове във фабриките на германския концерн.
От основаването си през 2007 г. до днес АТС инвестира значителни средства в изграждането на собствена база. От началото на 2021 г. АТС разполага със свой собствен сервиз с иновативно оборудване, специализирани инструменти и апаратура от ZF

 

Услуги

АТС предлага на своите клиенти портфолио от услуги:
* Диагностика
* Ремонт и превантивна поддръжка
* Дефектация
* Мобилен сервиз
Професионална диагностика на трансмисиите на ZF извършваме със специализираната апаратура на фабриката, наречена ZF Testman. Тя тества функциите на всички електронно контролирани продукти на ZF, независимо дали превозното средство се движи или е неподвижно. При диагностиката се запазва информация за трансмисията и за записаните грешки, като специалистите на АТС са обучени да ги разчитат и да установят дали причината за нарушената функция на скоростната кутия се дължи на програмна грешка или на дефектирал компонент. Друго предимство на диагностиката е възможността данните от трансмисията да бъдат прехвърляни на в нов електронен блок при подмяна на стария.
На базата на професионално осъществена диагностика от нашите специалисти АТС предлага превантивна поддръжка на камиони и автобуси. Тя може да бъде планирана предварително, което от своя страна може да съкрати престоя на превозното средство и да избегне сривове и в последствие скъпи ремонти. Това едновременно намалява разходите и удължава експлоатационния живот на трансмисията. Използваме само оригинални резервни части в ремонтите в сервиза на АТС: декларираме това в официалните сервизни документи, издавани след извършената услуга, давайки на клиента увереността, че полученото решение се поддържа от високата технологичност и максималната надеждност, както при първоначално изграждане. Използваме само оригинални масла и смазки, специално разработени от фабриките, произвели агрегатите.
Предлагаме и мобилен сервиз, който може да помогне на клиента, където и да се намира.

дейност:
Аутомотив Текнолъджи Солушън (АТС) е създадена в края на 2007 година. Фирмата предлага кормилни кутии (хидравлични и електрически), помпи, трансмисии, ретардери, диференциали и мостове от известни производители (GKN,TRW,ZF, Arvin Meritor, Eaton и др.). Предлаганите продукти са за превозни средства от леката, средната и тежката гама, както и за автобуси.
последна актуализация:
21.07.2022