ТУРБОС ХЮТ БЪЛГАРИЯ ООД

<< Назад
контакти:
1343 София
бул. „Сливница“ № 357А
 (+359 2) 813-81-35
 thbg@th-group.eu
 http://www.turboshoet.bg
 

Турбос Хют Груп – най-големият турбоспециалист в Европа

Турбос Хют – България ООД/TH Turbos е част от Турбос Хют Груп, най-големия турбоспециалист в Европа, с над 40 години опит в продажбите и ремонта на турбокомпресори. През годините сме продали над един милион турбокомпресора. Не е учудващо, че Турбос Хют Груп е № 1 в областта на турбокомпресорите.
Компанията доставя нови турбокомпресори за всички сегменти на пазара: леки автомобили, сухоземен и морски транспорт, промишленост, строителство и селско стопанство. Благодарение на нашия опит и познаване на пазара имаме възможност да организираме складовите си наличности стратегически, с цел да бъдем надежден партньор и да гарантираме бърза доставка до всеки пазарен отрасъл.
Турбос Хют – България ООД/TH Turbos е официален дистрибутор на Borgwarner, Mitsubishi, Holset и IHI. Работим непрекъснато в тясно сътрудничество с тези производители. Ето защо винаги сме информирани и разполагаме с техническите познания за най-новите модификации.
В Турбос Хют България/TH Turbos „качество“ е ключова дума. В нашите сервизи всеки турбокомпресор се ремонтира съгласно най-новите спецификации на производителя. За да постигнем това, използваме модерни технологии и непрекъснато инвестираме в знанията на нашите специалисти, с което гарантираме висококачествени ремонти (2 години гаранция).

дейност:
последна актуализация:
21.07.2022