ТТ СЕРВИЗ ООД

<< Назад
контакти:


 (+359 58) 59-07-50
 (+359 58) 59-07-50
 (+359 58) 59-24-50
 (+359 89) 351-56-37
 tts_ood@mail.bg office@ttservice-bg.com
 

Всичко за ремаркето от една ръка

За 17-те години съществуване фирма ТТ-СЕРВИЗ се наложи на българския и международен пазар като специалист по РЕМАРКЕТАТА с различни марки и предназначение. Най-синтезирано дейността на фирма ТТ-СЕРВИЗ може да се опише като „ВСИЧКО ЗА РЕМАРКЕТО ОТ ЕДНА РЪКА“, т.е. скоростно осигуряване на части и бърз монтаж.
При проблем с надстройка, врати, под, шаси, електрическа инсталация, спирачна система, окачване, мостове – за всичко сервизът ще ви предложи подходящ вариант за отстраняването му.
Висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в съвместна работа с водещите производители на ремаркета SCHMITZ, SCHWARZMÜLLER, KRONE, KÖGEL, WIELTON и др. бързо и качествено ще отстрани проблеми, за които малцина могат да намерят решение.
Ремонтът на съвременните ремаркета изисква не само обучен персонал, но и специализирани инструменти, машини, приспособления, диагностична апаратура – неща, с които ТТ-СЕРВИЗ е снаряжен в най-висока степен. Съчетанието на квалифицирани хора, специализирано оборудване и огромен склад с резервни части е основна причина за качествения и бърз ремонт, който сервизът осигурява на клиентите си. Така превозните средства на клиентите престояват по-малко в сервиза и са повече време в експлоатация. ТТ-СЕРВИЗ доразви и сътрудничеството си с JOST-World, като освен лафети, буфери, въртящи кръгове и тегличи вече предлага мостове, агрегати и резервни части на доказалия се с качествата си мост за ремаркета тип DISCOS (вече JOST).
ТТ-СЕРВИЗ е вносител и предлага части на водещи европейски производители:
мостове за ремаркета и части за тях – DISCOS, BPW, SAF, VALX;
окачване за ремаркета и части за тях – DISCOS, BPW, SAF, GIGANT, VALX, WEWELER;
системи за повдигаща се ос (буге) за DISCOS, BPW, SAF, GIGANT;
спирачни системи и вентили на WABCO, HALDEX, KNORR-BREMSE;
ресьори на WEWELER, SCHOMÄCKER;
пневморесьори на FIRESTONE, VIBRACOUSTIC;
куплиращи устройства и части за тях – JOST, GF, ROCKINGER, RINGFEDER, VBG, ORLANDI;
опорни крикове на JOST, HAACON, WEWELER;
принадлежности, консумативи, аксесоари, специализирани инструменти и др.
Сервизната дейност е важен дял от бизнеса на фирмата. ТТ-СЕРВИЗ е оторизиран сервиз на водещи производители на ремаркета като SCHMITZ, SCHWARZMÜLLER, KRONE, KÖGEL, WIELTON, MEGA, BENALU и др.
ТТ-СЕРВИЗ също така е оторизиран сервиз и на производителите на спирачки WABCO („Златен сервиз“), HALDEX и KNORR-BREMSE, като разполага с оригинални софтуер и диагностична апаратура, които гарантират отстраняване на всевъзможни проблеми.
В резултат на клиента се предлага това, което всъщност той очаква – качество и бързина на ремонта на приемлива цена.
Ако се сблъскате с проблеми като тези по-долу, вече знаете към кого да се обърнете!

 

Изкривена конзола DISCOS (JOST)

 

Повредена резба SAF

 

Разширен отвор SAF

дейност:
последна актуализация:
21.07.2022