Турбо Пауъртрейн Технолоджи ЕООД

<< Назад
контакти:
1360 София
бул. Европа 126
 (+359 2) 441 22 22
 (+359 88) 229 89 89
 office@tpt.bg
 http://www.tpt.bg
 

VOITHY Turbo

Фирмата – официален представител на VOITH Turbo за Бъл­гария, Румъния и Молдова, от повече от пет години обслужва гаранционно и извънгаранционно всички агрегати VOITH, произведени за пътната дивизия.
Клиентите на фирмата печелят от дългогодишния опит, натрупан в разработването и производството на компоненти за превозни средства с комерсиално предназначение.
Voith е на пазара и на електрическите задвижвания с технологията VEDS (Voith Electrical Drive System), която вече се ползва в работещи в Германия автобуси на компанията Transdev.
ТПТ предлага обслужване, ремонт, системен ъпдейт и доставка на резервни части. Оригиналните резервни части дават максимална сигурност, по-дълъг живот и комфорт на пътя.
Освен продажба и монтаж фирмата извършва и ремонти на ретардери, автоматични скоростни кутии, въздушни компресори и хидродемпфери. Благодарение на натрупания опит ТПТ гарантира оптимално обслужване в кратки срокове.
Изобилието от налични оригинални резервни части помага на специалистите от фирмата да извършват висококачествен ремонт в максимално кратък срок.
Наличието на заменяеми ретардери и скоростни кутии дават възможност на клиентите да използват автобуса или камиона през времето, през което техният агрегат е на ремонт.
Фирмата разполага с напълно оборудван мобилен сервиз, който може да обслужи клиенти във всяка една точка в страната по всяко време.

дейност:
последна актуализация:
02.09.2021