ИПО ООД

<< Назад
контакти:


 (+359 2) 971-95-49
 (+359 2) 971-95-49
 (+359 2) 971-95-48
 (+359 88) 711-36-37, 509-30-96 - сервиз Bosch, 833-90-69 - Г.П.
 office@ipo-bg.com
 g_popov@ipo-bg.com
 

Сервиз

Сервизният комплекс на ИПО ООД в кв. Хаджи Димитър на улица Резбарска 47 предлага комплексни услуги в ремонта и диагностиката на лекотоварни и тежкотоварни автомобили, автобуси, строителна и селскостопанска техика. В сграда на 5 нива, специално проектирана за сервизна дейност, се помещават оторизираният сервиз на Bosch Diesel Centre с гаранционни права, който извършва диагностика и ремонт на всички горивни системи Bosch, както и оторизираните сервизи за горивни системи Delphi и Siemens VDO. Сервизният център на ИПО предлага и услугите на сервизите за двигатели Cummins и предавателни кутии Allison, за които ИПО ООД е официален дилър за България. ИПО ООД е също официален оторизиран сервиз за автобусите Temsa за България. За тези автобуси, срещани в градски и междуградски транспорт, сервизът предлага пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване и ремонт.

 

IPO Diesel Centre – Диагностика и ремонт на дизелови горивни системи

Специализираният сервиз за горивни апаратури IPO Diesel Center е дизелов сервиз от семейството Bosch, изграден по най-съвременни изисквания. С последно поколение дизелови стендове EPS на Bosch, сервизът е доставчик на експертни услуги за всички дизелови системи, като извършва ремонт и поддръжка на най-съвременните технологии. Сервизът разполага и с помещение „Чиста стая“ – най-съвременното изискване за ремонт на дизелови Common Rail системи по стандартите на Bosch. От 2015 година IPO Diesel Centre е вече гаранционен и извънгаранционен сервиз и за горивните системи на Delphi и Siemens VDO. В IPO Diesel Center се извършва пълен набор услуги:
гаранционен и извънгаранционен сервиз на дизелови горивни системи с електронно управление;
ремонт на механични горивонагнетателни помпи и дюзи;
ремонт на радиално-бутални помпи с електронно управление;
ремонт на CR помпи и дюзи, и на системи помпа-дюза;
продажба на резервни части Bosch с качеството на оригинално оборудване и едногодишна гаранция.
общи ремонти на автомобили, ванове, автобуси – окачване, спирачки, съединители, амортисьори и др.
Специалистите на IPO Diesel Center са натрупали дългогодишен стаж в диагностиката и ремонта на дизелови системи и всеки от тях е преминал през всички необходими обучения и квалификации в центрове за обучение на Bosch Austria.

CUMMINS и ALLISON
На Резбарска 47 се намират и отделните специализирани сервизи за двигатели Cummins и за предавателни кутии Allison. По двигателите Cummins, лидер при индустриалните приложения, тук извършват техническо обслужване (ТО), както и гаранционни, текущи и основни ремонти. ТО, гаранционни, текущи и основни ремонти се извършват и по автоматичните предавателни кутии Allison, с широко приложение при над 250 различни производители на оборудване. Сервизът разполага с всички необходими софтуерни програми за извършване на специализирана диагностика нa двигателите и предавателните кутии, както и със специализирани стендове за техния ремонт и изпитване

 

Филтри Fleetguard и резервни части

Поддържаният склад с голямо разнообразие от оригинални резервни части и консумативи гарантира експресно обслужване на клиентите. Постоянният достъп до централните складове на Bosch, Delphi, VDO, Cummins и Allison, и близкото партньорство с производителите, от друга страна, осигуряват доставката на неналични резервни части до 3 дни от поръчката.
Освен резервни части, предлагани от производителите, които ИПО представлява на българския пазар, на разположение на клиентите е и пълната гама от филтри и филтриращи системи Fleetguard, за които ИПО ООД е официален дистрибутор за пълната гама от продукти.

дейност:
последна актуализация:
21.07.2022