ДАЛКО МОТОРС ООД

<< Назад
контакти:


 (+359 2) 936-89-95
 (+359 2) 936-89-95, 936-89-96
 (+359 2) 936-60-01
 (+359 88) 834-02-94
 office@dalkomotors.com dobrin.doynov@dalkomotors.com
 http://www.dalkomotors.com
 

Оборудване на сервизи

В областта на оборудването на сервизи за поддръжка и ремонт на камиони и автобуси ние предлагаме широка гама от продукти:
Професионални ръчни и пневматични инструменти: BETA UTENSILI, Италия (www.beta-tools.com) – легендарни професионални ръчни и пневматични инструменти, режещи инструменти и инструменти за обработка на метали, широк набор от специализирани инструменти за различни индустриални приложения, работно облекло и обувки с широк спектър от нива на защита и използвани материали, произвеждани по най-строгите европейски норми и стандарти. Куки за повдигане на товари, верижни и текстилни сапани, обтегачи и аксесоари за стоманени въжета ROBUR (марка на Beta Utensili), сертифицирани продукти.
Диагностично оборудване (НОВО): TEXA, Италия (www.texa.com) – многомарково диагностичо оборудване за леки, лекотоварни, товарни автомобили и автобуси, селскостопанска и индустриална техника; диагностична апаратура за системи за безопасност ADAS; станции за обслужване на климатични автомобилни системи; газанализатори, димомери, оборотомери – оборудване за ГТП, уреди за дезинфекция и обеззаразяване на автомобили и офиси чрез озониране. eTruck – революционна технология за дистанционна диагностика на товарни автомобили.
Авторепаратура (НОВО): SPANESI, Италия (www.spanesi.com) – камери за боядисване и подготвителни зони, измервателна апаратура на деформации и щети – 3D сканиране и сравнение с геометрични база данни; системи за разпъване на шасита на леки и товарни автомобили; вакумна и заваръчна техника

 

Подемици

Подемици и подемна техника за автомобили, камиони, автобуси и ремаркета, системи за проверка и реглаж на ходова част, гумодемонтажни и баланс машини, спирачни стендове:
AUTOP STENHOJ, Германия (www.autopstenhoj.com) – автосервизни подемници за леки, лекотоварни, товарни автомобили и индустриална техника, спирачни стендове за леки и товарни автомобили, оборудване за Годишни Технически Прегледи (ГТП).
МONDOLFO FERRO, Италия (www.mondolfoferro.it) – гумодемонтажни и баланс машини, автосервизни подемници и оборудване, стендове за измерване и регулиране на ходовата част на леки и товарни автомобили, азотгенератори,
AUTOMOTIVE INDUSTRIAL, Чехия (www.automotive.cz) – автосервизни подемници за леки, лекотоварни автомобили, мобилни колонни подемници за товарни автомобили и индустриална техника,
NUSSBAUM, Германия (https://www.nussbaumlifts.com/) – автосервизни подемници за леки и лекотоварни автомобили.
COMPAC HYDRAULIK, Дания (www.compac.dk) – гаражни крикове и кранове, стойки за скоростни кутии, автосервизни преси и аксесоари за тях, бутилкови крикове.
AC HYDRAULIC, Дания (www.ac-hydraulic.dk) – вградени дву-, три-, четири- или петцилиндрови подемници с капацитет до 75 тона; канални пневмохидравлични подемници за горен или долен релсов път с капацитет до 20 тона: гаражни крикове и кранове, стойки за скоростни кутии, автосервизни преси и аксесоари за тях, бутилкови крикове.
HAWEKA, Германия (http://www.haweka.com) Специализирани стендове за проверка и регулиране на камиони, ремаркета и автобуси. Одобрен тип за MERCEDES BENZ и MAN – AXIS4000. 3D Сканираща система за измерване на геометрията на шасита на товарни автомобили, особенно подходяща при ремонт на ударени / усукани шасита – CMC 4000 Measuring System

 

Ремонт на гуми

Консумативи и инструменти за монтаж и ремонт, баланс на гуми:
SCHRADER, Франция (www.schrader.fr) – пълна гама вентили и консумативи за ремонт на пневматични гуми, инструменти за контрол на налягане, специализирани инструменти за индустриални и селскостопански гуми, тежести за баланс и репарационни материали.
FEMAS, Италия (http://www.femassrl.com/) и HAWEKA, Гер-
мания (http://www.haweka.com) – специализирани инструменти за баланс на автомобилни колела, аксесаори за стендове за реглаж ходова част;
PMM Montresor, Италия (http://www.pmm-montresor.com) – хидравлични инструменти за монтаж/демонтаж на тежки гуми за камиони, селскостопанска и индустриална техника
Компресорна техника и изграждане на системи за пренос на сгъстен въздух:
GARDNER DENVER – CHAMPION, BOTTARINI, Италия (www.championcompressors.eu www.bottarini.it) – винтови и бутални компресори, ресивери и хладилни изсушители и пълна гама аксесоари за производството на сгъстен въздух.
INTERTEC-NEWCO, Италия (www.intertecaircompressors.com) – бутални компресори и пълна гама аксесоари за тях.
MAVEL, Италия (http://www.mavel.it/) – автоматични макари за сгъстен въздух, електрозахранване, масла, греси и автомобилни флуиди

дейност:
Далко Моторс ООД доставя, инсталира и поддържа първокласно професионално автосервизно оборудване от водещи европейски производители.
От 2020 г. разширихме продуктовата си гама с диагностичната апаратура на TEXA, Италия и оборудване за авторепаратура от SPANESI, Италия.
последна актуализация:
21.07.2022