ДАЛКО МОТОРС ООД

<< Назад
контакти:


 (+359 2) 936-89-95
 (+359 2) 936-89-95, 936-89-96
 (+359 2) 936-60-01
 (+359 88) 834-02-94
 office@dalkomotors.com dobrin.doynov@dalkomotors.com
 http://www.dalkomotors.com
 

Оборудване на сервизи

В областта на оборудването на сервизи за поддръжка и ремонт на камиони и автобуси ние предлагаме широка гама от продукти:
Професионални ръчни и пневматични инструменти: BETA UTENSILI, Италия (www.beta-tools.com) – легендарни професионални ръчни и пневматични инструменти, режещи инструменти и инструменти за обработка на метали, широк набор от специализирани инструменти за различни индустриални приложения, работно облекло и обувки с широк спектър от нива на защита и използвани материали, произвеждани по най-строгите европейски норми и стандарти. Куки за повдигане на товари, верижни и текстилни сапани, обтегачи и аксесоари за стоманени въжета ROBUR (марка на Beta Utensili), сертифицирани продукти.
Диагностично оборудване (НОВО): TEXA, Италия (www.texa.com) – многомарково диагностичо оборудване за леки, лекотоварни, товарни автомобили и автобуси, селскостопанска и индустриална техника; диагностична апаратура за системи за безопасност ADAS; станции за обслужване на климатични автомобилни системи; газанализатори, димомери, оборотомери – оборудване за ГТП, уреди за дезинфекция и обеззаразяване на автомобили и офиси чрез озониране. eTruck – революционна технология за дистанционна диагностика на товарни автомобили.
Авторепаратура (НОВО): SPANESI, Италия (www.spanesi.com) – камери за боядисване и подготвителни зони, измервателна апаратура на деформации и щети – 3D сканиране и сравнение с геометрични база данни; системи за разпъване на шасита на леки и товарни автомобили; вакумна и заваръчна техника

Подемици и подемна техника за автомобили, камиони, автобуси и ремаркета, системи за проверка и реглаж на ходова част, гумодемонтажни и баланс машини, спирачни стендове:
AUTOP STENHOJ, Германия (www.autopstenhoj.com) – автосервизни подемници за леки, лекотоварни, товарни автомобили и индустриална техника, спирачни стендове за леки и товарни автомобили, оборудване за Годишни Технически Прегледи (ГТП).
МONDOLFO FERRO, Италия (www.mondolfoferro.it) – гумодемонтажни и баланс машини, автосервизни подемници и оборудване, стендове за измерване и регулиране на ходовата част на леки и товарни автомобили, азотгенератори,
AUTOMOTIVE INDUSTRIAL, Чехия (www.automotive.cz) – автосервизни подемници за леки, лекотоварни автомобили, мобилни колонни подемници за товарни автомобили и индустриална техника,
NUSSBAUM, Германия (https://www.nussbaumlifts.com/) – автосервизни подемници за леки и лекотоварни автомобили.
COMPAC HYDRAULIK, Дания (www.compac.dk) – гаражни крикове и кранове, стойки за скоростни кутии, автосервизни преси и аксесоари за тях, бутилкови крикове.
AC HYDRAULIC, Дания (www.ac-hydraulic.dk) – вградени дву-, три-, четири- или петцилиндрови подемници с капацитет до 75 тона; канални пневмохидравлични подемници за горен или долен релсов път с капацитет до 20 тона: гаражни крикове и кранове, стойки за скоростни кутии, автосервизни преси и аксесоари за тях, бутилкови крикове.
HAWEKA, Германия (http://www.haweka.com) Специализирани стендове за проверка и регулиране на камиони, ремаркета и автобуси. Одобрен тип за MERCEDES BENZ и MAN – AXIS4000. 3D Сканираща система за измерване на геометрията на шасита на товарни автомобили, особенно подходяща при ремонт на ударени / усукани шасита – CMC 4000 Measuring System

Консумативи и инструменти за монтаж и ремонт, баланс на гуми:
SCHRADER, Франция (www.schrader.fr) – пълна гама вентили и консумативи за ремонт на пневматични гуми, инструменти за контрол на налягане, специализирани инструменти за индустриални и селскостопански гуми, тежести за баланс и репарационни материали.
FEMAS, Италия (http://www.femassrl.com/) и HAWEKA, Гер-
мания (http://www.haweka.com) – специализирани инструменти за баланс на автомобилни колела, аксесаори за стендове за реглаж ходова част;
PMM Montresor, Италия (http://www.pmm-montresor.com) – хидравлични инструменти за монтаж/демонтаж на тежки гуми за камиони, селскостопанска и индустриална техника.

Компресорна техника и изграждане на системи за пренос на сгъстен въздух:
GARDNER DENVER – CHAMPION, BOTTARINI, Италия (www.championcompressors.eu www.bottarini.it) – винтови и бутални компресори, ресивери и хладилни изсушители и пълна гама аксесоари за производството на сгъстен въздух.
INTERTEC-NEWCO, Италия (www.intertecaircompressors.com) – бутални компресори и пълна гама аксесоари за тях.
MAVEL, Италия (http://www.mavel.it/) – автоматични макари за сгъстен въздух, електрозахранване, масла, греси и автомобилни флуиди.

Системи за пречистване / отвеждане на отработени газове:
FILCAR, Италия (www.filcar.it) – аспирационни системи за отвежадане на изгорели газове.

Оборудване на ремонтни работилници в сервизни автомобили:
Sortimo, Германия (https://www.sortimo.com/) – Световен лидер в производството на стелажни системи и сервизна мебел за оборудване на мобилни сервизни работилници. Специализирано оборудване за лекотоварни автомобили за ремонти, монтажи и поддръжка в най-различни браншове.

Оборудване за нови и отработени масла и греси, Консултации и изграждане на системи за контрол и мониторинг на маслени стопанства, свързани със складово търговски софтуери. Доставяме продуктите на:
ALENTEC ORION, Швеция (www.alentec.com) – масларско оборудване за нови и отработени масла, греси, смазочни материали, трансмисионни и експлоатационни течности за автомобилния и индустриален сектор. Одобрен доставчик от VOLVO и SCANIA.
APAC, Италия (www.apac.it) – масларско оборудване за нови и отработени масла, греси, смазочни материали, трансмисионни и експлоатационни течности за автомобилния и индустриален сектор.

Зарядни станции, бустери и поддръжка на акумулатори:
ELECTROMEM, Италия (http://www.electromem.com/)
SCHUMAHER, САЩ (https://www.schumachereurope.com/)
CETEOR, Белгия (https://www.ceteor.com/) широка гама от зарядни станции, стартерни устройства (бустери) и др.

Подови керамични плочи за автосервизи:
ARGELITH, Германия (www.argelith.de) – специализирани керамични подови плочи за перфектни резултати в автосервизи, шоуруми, търговски обекти, скалдови бази, хранителновкусова и фармацефтична индустрии. Одобрен доставчик от MAN, MERCEDES-BENZ и др.

Фирмата ни се е специализирала извършването и на следните дейности:
* Консултации при проектиране и цялостно оборудване на автосервизни и ремонтни бази.
* Проектиране и изграждане на пневматични инсталации за производство, съхранение и разпространение на сгъстен въздух със специализирани алуминиеви тръби и фитинги от водещи италиански производители.
* Проектиране и изграждане на маслени стопанства, тръбни инсталации от прецизни поциковани тръби и фитинги за трансфер на масла, греси и антифриз.
* Проектиране и изграждане на сервизни работилници, разположени както в лекотоварни автомобили, така и в стационарни фургони.

С нашите продукти може да се запознаете и на нашите интернет страници на адреси: www.dalkomotors.com; електронен магазин за инструменти Beta: www.beta-tools.com
 

дейност:
Далко Моторс ООД доставя, инсталира и поддържа професионално автосервизно оборудване от водещи европейски производители.

Фирмата винаги се е стремяла внимателно да подбере своите доставчици, наблягайки на основни критерии като качество, фунционалност, иновативност, стабилност и надеждност.
последна актуализация:
02.09.2021