БАКСТРЕЙД ЕООД

<< Назад
контакти:
1700 София
ул. Никола Габровски 90 ет.5 ап.23 /срещу хотел Вега/
 (+359 2) 962-72-17
 (+359 88) 739-00-47
 Buckstrade@buckstrade.com
 http://www.kh-kipper.pl, www.hiab.com, www.hiab-bg.bg
 

Официален представител

Бакстрейд ЕООД е официален представител на водещия производител KH–KIPPER на самосвални надстройки, ремаркета и полуремаркета, на CARGOTEC HIAB – световен лидер в производството на  кранови уредби с марките HIAB, LOGLIFT, JONSERED, на контейнеровозни системи с марката MULTILIFT.
Фирмата извършва монтаж на дървовозни надстройки EXTE, бордови алуминиеви надстройки с елементи на EUROWIND и
ALU SV.
KH-KIPPER е водещ партньор на SCANIA, VOLVO, MAN, RENAULT, MERCEDЕS BENZ, IVECO, DAF и произвежда високачествени самосвални надстройки за шасита 8х8, 8х4, 6х6, 6х4, 4х4 и 4х2. Изделията на KH KIPPER са съобразени с индивидулните потребности на клиента  и към тях се предлагат широка гама допълнителни опции като: хидравлично отваряема странѝца HYDROBORD, хидравлично отваряем заден капак, механично и електрическо покривало CRAMARO, възможност за комбинация с кран HIAB, за монтаж на снегорин, опесъчител и др. Най-продаваният модел е полукръгъл кош със задно разтоварване WIU, подходящ за пътностроителни работи

 

HIAB, JONSERED и LOGLIFT

HIAB, JONSERED и LOGLIFT са част от CARGOTEC и се предлагат като широка гама телескопични хидравлични кранове с товароподемност от 0,8 до 80 тонметра, подходящи за обработка на палетизирани и насипни товари, на дървени трупи и др. Крановете са с приложение в енергетиката, дистрибуцията на строителни материали и за нуждите на дърводобива.
MULTILIFT е водеща марка контейнеровозна надстройка, с най-широко приложение в системите за разделно събиране и управление на отпадъци, като се предлагат в широка гама за всякакъв тип контейнери.
Фирма Бакстрейд ЕООД разполага с квалифициран и сертифициран екип от специалисти и предлага както монтаж на горепосочените изделия, така и техния сервиз.

дейност:
Бакстрейд ЕООД е официален представител и сервиз на лидери в областта на самосвални надстройки, ремаркета и полуремаркета, кранови уредби и контейнеровозни системи.
последна актуализация:
20.07.2020