НИТИ Ресори ЕООД

<< Назад
контакти:


 (+359 52) 59-96-69
 (+359 52) 59-96-69
 (+359 88) 888-85-28, 877-20-70
 nity_varna@abv.bg
 http://www.nitiresori.bg
 

За нас

В бранша ни познават от 25 години като фирма, тясно специализирана в окачването на товарни автомобили от всички категории, ремаркета и автобуси. Като директен вносител работим с производители, които са доказани и проверени във времето. Предлагаме ресори и ресорна стомана, ресорни скоби, болтове и втулки, въздушни възглавници, амортисьори, спирачни дискове и барабани, накладки за всички марки и модели товарни автомобили, автобуси и ремаркета.
НИТИ Ресори ЕООД има мрежа от фирмени магазини и сервизи в София, Варна, Плов­див, Бургас, Стара Загора и Русе. Нашите сервизи в трите най-големи града предлагат не само монтаж/демонтаж, шпренгване, подсилване и смяна на гореизброените части, а и изработването на ресори за марки и модели превозни средства, за които няма готови

 

София

Перла в сервизната ни мрежа е модерният комплекс в София, на бул. Ботевградско шосе 461. Елегантната и функционална сграда отговаря на най-високите съвременни изисквания за сервизна дейност, като дава възможност и за затваряне на цикъла на внос, търговия и монтаж. Халето с шест проходни канала разполага със стендове за проверка на спирачки и за визуализиране на хлабини в ходовата част („тресачка“) и с 10-тонен радиоуправляем мостов кран. Налице са условия не само за ремонт на ходова част на всички видове превозни средства за ра­бота, но и за извършването на други дейности, с които да се затвори цикълът по ходовата част.

 

Автомивка

В комплекса в София е най-модерната в страната автоматична мивка за камиони, ремаркета и автобуси. Christ Magnum C 5000-3 с въртящи четки, всевъзможни екстри и множество програми перфектно измива външно превозни средства от различни видове и с различни конфигурации. Мивката измива и от долната страна (подово миене). Екипирана с ефективна пречиствателна станция, тя работи до 80 на сто с пречистена оборотна вода. Предлагаме и измиване с пароструйка, каквото е безусловно необходимо за вътрешността на превозни средства, превозващи хранителни продукти, месо, материали за хранителната промишленост, медикаменти и т.н.

дейност:
последна актуализация:
21.07.2022