САФ ХОЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД

<< Назад
контакти:
1330 София
бул. Акад. Иван Евстратиев Гешов 2E, Бизнес Център Сердика
 (+359 2) 8334100
 (+359 2) 8334113
 (+359 87) 5203141
 sofia@safholland.bg
 http://www.safholland.bg
 

Интелигентни продукти за днес и за цифровото бъдеще

Особено леки продукти, въздушно окачване без хидравлични амортисьори, автоматично скачване и откачване, и цифрови помощни системи въведоха посетителите в света на интелигентните ремаркета. Дигитализацията бе друг крайъгълен камък за SAF-HOLLAND: повече реалност, нов асистент на речта и платформата Trailer Master ще свържат в бъдеще всички приложения, за да повишат ефективността в ежедневния транспорт. Близостта до щанда на V. ORLANDI, придобит от SAF-HOLLAND през 2018 г., подчерта експанзията на групата, чийто стремеж е да увеличи използването на синергии.

Адаптивно пневматично окачване
Амортисьорите подобряват контакта между пътя и гумата. Ако са твърде „стегнати“ за празните курсове, полуремаркето „подскача“ по пътя. Постоянно приспособяващото се пневмодемпфиране предотвратява това. Новата интелигентна система SAF Adaptive Air Damping съчетава функциите на пневморесьора и амортисьора в шасито на полуремаркетата и премахва необходимостта от хидравлични амортисьори. Чувствителното олекотяване на превозното средство позволява съответно увеличаване на полезния товар. Налягането на въздуха може да се регулира постоянно и автоматично според съответното състояние на натоварване. Така се предпазват гумите, товарите и се постига по-голяма безопасност.

Независими от ситуацията
Хидравлично задвижваният мост SAF TRAK, който при натискането на един бутон поддържа влекача на трудни терени, вече е в производство. SAF-HOLLAND представи и други нови олекотени продукти, в т.ч. от сериите SAF MODUL и SAF INTRA.

Готови за електрификация със SAF TRAKe и SAF TRAKr
Дебютиралите прототипи на електрически мостове SAF TRAKr и SAF TRAKe с рекупериране намаляват емисиите и разхода на гориво на цялото превозно средство, например при хладилни превози нощем в градски условия. SAF TRAKe използва запазената енергия, за да поддържа задвижването на влекача, например на хълмове.

Автоматично скачване
SAF-HOLLAND демонстрира на живо как автоматичното свързване подготвя полуремаркетата за ефективно и сигурно бъдеще: автоматичната система за свързване спестява до 5 минути по време на всеки процес на скачване и предотвратява грешките, възникнващи при ръчно съединяване.

Дигиталният свят
Цифровите приложения от SAF-HOLLAND сочат как парковете трябва да управляват своите ремаркета. Новият асистент на речта отговаря на въпроси, свързани с мостовете, ремонтните ръководства или номерата на поръчките – директно, докато механикът работи по автомобила. Новите приложения опростяват сложните ситуации, напр. чрез предлагане на индивидуални стъпки за ремонт, а ремонтите стават още по-ефективни.
Мениджърите могат да държат „под око“ своите ремаркета с Master Fleet Service Platform Trailer Master. Сензорите на инсталираните продукти предават данни, например за GPS позицията, налягането в гумите или температурата на лагерите на колелата. Така шофьори и мениджъри могат да реагират на всяко ново развитие, намалявайки разходите и рисковете. С правилно съчетание от механични компоненти и сензорна система ремаркето на бъдещето става интелигентно.

дейност:
Мостовете на ремаркетата са един от най-важните им елементи, нуждаят се от постоянна грижа, поддръжка и ползват най-много консумативи. Съвременните модели са оборудвани с немалко електроника, имат до 6 години гаранция и многообразни възможности в зависимост от вида и обема на товара, който пренасят.
последна актуализация:
09.05.2019