Турбо Пауъртрейн Технолоджи ЕООД

<< Назад
контакти:
1360 София
бул. Европа 126
 (+359 2) 441 22 22
 (+359 88) 229 89 89
 office@tpt.bg
 http://www.tpt.bg
 

VOITHY Turbo

Фирмата е официален представител на VOITH Turbo за България, Румъния и Молдова. Вече повече от три години извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички агрегати VOITH, произведени за пътната дивизия.
Клиентите на фирмата ще спечелят от дългогодишния опит, натрупан в разработването и производството на компоненти за превозни средства с комерсиално предназначение. Услугите, които ТПТ предлага, включват обслужване, ремонт, системен ъпдейт и доставка на резервни части. Оригиналните резервни части дават максимална сигурност, по-дълъг живот и комфорт на пътя.
Освен продажба и монтаж фирмата извършва и ремонти на ретардери, автоматични скоростни кутии, въздушни компресори и хидродемпфери. Благодарение на натрупания опит ТПТ гарантира оптимално обслужване в кратки срокове.
Изобилието от налични оригинални резервни части помага на специалистите от фирмата да извършват висококачествен ремонт в максимално кратък срок.
Наличието на заменяеми ретардери и скоростни кутии дават възможност на клиентите да използват автобуса или камиона през времето, през което техният агрегат е на ремонт.
Фирмата разполага с напълно оборудван мобилен сервиз, който може да обслужи клиенти във всяка една точка в страната, по всяко време.

дейност:
последна актуализация:
09.05.2019