Фригос ЕООД

<< Назад
контакти:
2227 Божурище
бул. Европа № 10
 (+359 88) 836-41-40, 719-78-26
 http://www.lamberetbg.com, www.frigos.bg
 

ХЛАДИЛНИТЕ ПОЛУРЕМАРКЕТА LAMBERET

 

LAMBERET SR2 GREEN LINER

LAMBERET SR2 GREEN LINER е най-лекото полуремарке в хладилния бранш, със собствено тегло от само 6800 кг. Изградено е изцяло от монолитни панели, тип „сандвич“ (GRP-POLYURETHANE-GRP/стъклопласт-полиуретан-стъклопласт), без фуги и снадки. Монолитните панели са защитени от проникване на влага, което е основен проблем при секционните панели. Двустранното им покритие е от бял, гланциран стъклополиестер. Благодарение на структурата на панелите ремонтът им е бърз и евтин.
Задната каса е от екструдирани алуминиеви профили. Всичките метални елементи, включително касата и шасито, са на болтови връзки. Шасито е от 4 компонента, също свързани с болтова връзка, което го прави издръжливо на усуквания, както и по-лесно за ремонтиране. LAMBERET SR2 GREEN LINER съчетава най-добрата изолация със здравина и ниско собствено тегло.
Държи висока цена на вторичния пазар благодарение на здравината си и запазването на изолационните параметри. Поради добрите изолационни показатели разходите за едно полуремарке LAMBERET GREEN LINER за 6-годишен период на експлоатация са толкова, колкото разходите при другите производители за период от 5 години.
LAMBERET SR2 GREEN LINER има FRC сертификат за коефициент на топлопроводимост k = 0,34 W/m2.K.

 

 

LAMBERET SR2 HEAVY DUTY

Гамата LAMBERET SR2 предлага и други варианти.
* LAMBERET SR2 HEAVY DUTY е изпълнение, конструирано за по-тежки пътни условия и по-груба експлоатация. Задната каса е изградена от специални профили от неръждаема стомана и вградените в нея панти и лостове също са неръждаеми, така че касата да понася честите скачвания с рампа и операциите по натоварване и разтоварване. Вертикално разположени буфери предпазват вертикалните елементи на касата по цялата им височина. Четири масивни буфера са разположени на задното стъпало, а две двойки ролкови буфери съдействат за плавна промяна във височината при работа на рампа. Други два големи буфера предпазват задната част на шасито.
* LAMBERET SR2 SUPER BEEF – полуремарке, специално разработено за превоз на трупно месо;
* LAMBERET SR2 SUPER DUPLEX – за превоз на две нива;
* LAMBERET SR2 PHARMASAFE+ – за специализирания транспорт на лекарства.

Официален представител на полуремаркетата LAMBERET за България е Фригос ЕООД.

дейност:
* LAMBERET SAS е френска фирма, създадена през 1965 година. Оттогава до сега дейността й е само и единствено в областта на хладилни транспортни средства и тяхното усъвършенстване.

* Започвайки от термоизолирането на леки камиони към средата на миналия век, технологиите и бизнесът в компанията се разгръщат и към арсенала се добавят и хладилни полуремаркета.
последна актуализация:
09.05.2019