Фригос ЕООД

<< Назад
 

ФригоС-ИК ЕООД, представител на марката LAMBERET за България

контакти:
2227 Божурище
бул. Европа № 10
 (+359 88) 836-41-40, 719-78-26
 http://www.lamberetbg.com, www.frigos.bg
 

Хладилни полуремаркета LAMBERET

Хладилните полуремаркета LAMBERET тип SR2 се произвеждат в Сен-Сир-Сюр-Мантон, Франция. Там се разработват и всички модели полуремаркета на фирмата, специализирани единствено за хладилен транспорт. LAMBERET SR2, основната линия хладилни полуремаркета, ак­центира върху няколко модела.

 

LAMBERET SR2 GREEN LINER

LAMBERET SR2 GREEN LINER е най-лекото полуремарке в хла­дилния бранш, със собствено тегло от само 6800 кг. Изградено е изцяло от монолитни панели, тип „сандвич“ (GRP-POLYURETHANE-GRP/стъклопласт-полиуретан-стъклопласт), без фуги и снадки. Мо­нолитните панели са защитени от проникване на влага, което е ос­новен проблем при секционните панели. Двустранното им покритие е от бял, гланциран стъклополиестер. Благодарение на структурата на панелите ремонтът им е бърз и евтин.
Задната каса е от екструдирани алуминиеви профили. Всичките метални елементи, включително касата и шасито, са на болтови връзки. Шасито е от 4 компонента, също свързани с болтова връз­ка, затова е издръжливо на усукване и по-лесно се ремонтира.
LAMBERET SR2 GREEN LINER съчетава най-добрата изолация със здравина и ниско собствено тегло. Държи висока цена на вторичния пазар благодарение на здра­вината си и запазването на изолационните параметри. Поради добрите изолационни показатели разходите за едно полуремарке GREEN LINER за 6-годишен период на експлоатация са толкова, колкото разходите при другите производители за период от 5 години. LAMBERET SR2 GREEN LINER има FRC сертификат за коефици­ент на топлопроводимост k = 0,34 W/m2.K.
През август м.г. LAMBERET откри допълнително крило на фабриката си в лионското селце Сен-Сир-Сюр-Мантон. В него са разположени нови роботизирани машини, пригодени и настроени специално за по-бързото производство на неръждаемите задни каси, които LAMBERET предлага с най-високо качество, здравина и устойчивост. В съседство с технологичните роботи са създадени и нови работни постове, в които се изработват и сглобяват задни врати с традиционното за Lamberet високо качество. Другото предназначение на тези нови работни места е там да се изработва новата двутемпературна междинна преградна стена ERGOWALL, която бе наградена от хановерския панаир през 2018 г. с най-високо отличие за иновации. ERGOWALL е по-лека от стандартните междинни прегради, по-тънка, с по-добра изолация и разделена на две независими части една от друга за улеснение при работа или специфични товари. Тя не е компромис, тя е усъвършенстване и подобрение

 

ERGOWALL

ERGOWALL вече може да бъде поръчана от LAMBERET за българския пазар, заедно с други новости при гамата хладилни полуремаркета.

 

Хенгер LAMBERET

През последните години запитванията за композиции тип „хенгер“ към нас нарастнаха. Заедно с тях виждаме и изключително завишен интерес към хладилните надстройки на LAMBERET. Отчитайки тези два фактора, ние успяхме да съчетаем едното с другото и да влезем на пазара с наше собствено ремарке, разработено и произведено в цеха на „Фригос-ИК“, с надстройка на реномирания френски производител LAMBERET, която е сертифицирана по ATP/FRC.

 

ФригоЛайн

Хладилна надстройка на LAMBERET специално разработена за категорията до 10 тона. Сертифицирана ATP/FRC.
Всички надстройки на 85-годишната френска компания LAMBERET са известни с това, че веднъж монтирани, могат да надживеят и две шасита.

 

Хенгер Щора

10,5-тонно и 18-тонно ремарке марка „Фригос-ИК“ с двустранна и тристранна щора „Фригос-ИК“.
Разработихме всички варианти, в това число и за постигане на максимален полезен обем и вътрешна полезна височина до 3000 мм.

 

Бус

Предлагаме хладилно решение със санитарна изолация за всеки един размер бус.

дейност:
ФригоС-ИК ЕООД, представител на марката LAMBERET за България
последна актуализация:
21.07.2022