ЕС ЕМ ТРЕЙЛЪРС ООД

<< Назад
 

Официален вносител за България на Schwarzmüller Group

контакти:
1618 София
ул. Околовръстен път 3 ет. 4 ап. 45
 (+359 88) 494-30-43
 (+359 88) 494-30-40
 todorov@sm-trailers.com
 stefanov@sm-trailers.com
 http://www.sm-trailers.com/
 

ЕС ЕМ ТРЕЙЛЪРС ООД официален вносител за България на Schwarzmüller Group

От месец май 2021 г. производителят на прикачна техника Schwarzmüller има нов представител за България – ЕС ЕМ ТРЕЙЛЪРС ООД. Като лидер в областта на иновациите и технологиите на пазара, Schwarzmüller определя тенденциите и задава стандартите, тъй като е безспорен специалист в персонализираните транспортни решения, факт, основаващ се на над 150-годишното ноу-хау. Основана през 1870 г. като ковачна работилница, днес компанията е сред лидерите на европейските производители с годишно производство от над 11 000 превозни средства, които предлага главно в Централна, Западна и  Югоизточна Европа.
Сред най-важните сектори, които използват търговските автомобили на Schwarzmüller, са транспортът на дълги разстояния, строителната и нефтената промишленост, както и дърводобивната промишленост.
В допълнение към производствените си мощности в Ханцинг, Австрия; Жебрак, Чехия и Будапеща, Унгария, компанията предлага и мрежа от близо 350 сервизни центъра, разположени на територията на цяла Европа.
ЕС ЕМ ТРЕЙЛЪРС ООД е вносител на пълната гама надстройки, ремаркета, полуремаркета и резервни части на Schwarzmüller Group:
* Бордови;
* Самосвали;
* Цистерни;
* Дървовози;
* Контейнеровози.

 

3-oсно самосвално полуремарке

 

УЛТРА леко 3-осно бордово полуремарке с тристранна щора

 

3-осно алуминиево самосвално полуремарке за превоз на зърнени култури

дейност:
последна актуализация:
21.07.2022