ХЕГЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

<< Назад
контакти:
1532 София
кв. Казичене ул. Фармапарк 15
 http://www.heger.bg
 (+359 87) 859-88-11
 office@heger.bg
 

Хегер БГ ЕООД

Основната ни дейност допреди пандемията е производство и монтаж на надстройки с брезенти (шпригли, щори), на „сухи“ фургони и на хладилни фургони. При последните затваряме производствения цикъл, като сами изработваме изолационните панели. Надстройките предаваме узаконени. Ако има търсене, ще предложим и сертифицирането, изисквано за международни хладилни превози. Най-голямата ни хладилна надстройка е дълга 9,60 метра. Предлагаме също хладилни изолации, облицоване, допълнително оборудване, както и изпълнения за специфични приложения по клиентска заявка (заведения, магазини и шоуруми на колела, фургони за храна и т.н.). Работим с хладилни агрегати по избор на клиентите – Carrier, Thermo King или корейските Hwa Sung, които предлагаме от години на нашия пазар и на които сме оторизиран сервиз.
Произвеждаме и самосвали, монтираме кранове.
Монтираме и поддържаме хладилници (основно Autoclima, Webasto) и печки (Webasto, Eberspacher) за кабината на водача, гаранцията за които носи фирмата. Съществуват и алтернативни решения, но предпочитаме да предлагаме на клиентите си сигурни, работоспособни решения.
Обслужването и ремонтът на надстройки е естествено продължение на производството на нови и делът на тези дейности се увеличи в условията на пандемия: обслужваме и поддържаме автомобили „втора употреба“, сменяме надстройки, което понякога е придружено и от смяна предназначението на автомобилите. Основна дейност към момента в Хегер е работата по подовете на хладилни камиони.
Третото ни направление е продажби, монтаж и ремонти на падащи бордове. Хегер БГ е партньор за страната на падащите бордове Dautel, на които е и оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз. Падащите бордове Dautel са с двегодишна гаранция. 24-часов сервиз покрива тежките ремонти на място на падащи бордове в район, простиращ се до Пловдив и Ботевград. Работим с бордове и на останалите марки. Предлагаме и рециклирани във фирмата употребявани падащи бордове, с тримесечна гаранция.

 

Още за нас...

За камиони до около 7 тона предлагаме усилване на окачването с допълнителни пневмобалони/въздушни възглавници на италианския производител VB-Airsuspension.
Фирмата разработи и скоро ще предлага и собствено ремарке за превоз на компактна строителна техника (минибагери, челни товарачи тип Bobcat и др.). Максималната му допустима маса е 3,5 тона, товароподемността – до 2,8 тона. Двата моста с независимо пневматично окачване позволяват платформата да се спусне близо до земята и машините да се качват и слизат без сгъваеми рампи.

дейност:
Фирмата, създадена през 2013 година, събра колеги с опит и знания, работили преди това за IVECO. Започнахме в един гараж, с поръчка за няколко буса. Развивахме се постепенно, като предлагахме търсени продукти, нови за българския пазар. Хегер стана основен изпълнител на различни модели товарни трансформации за Ford и IVECO. Впоследствие навлязохме и в сектора на автобусите.
последна актуализация:
02.09.2021