ИВАГО БЪЛГАРИЯ ООД

<< Назад
контакти:
8602 Ямбол
ул. Клокотница 99
 (+359 88) 793-53-20, 795-77-03
 office@ivago-bg.com
 http://www.ivago-bg.com
 

Производство и сервиз на автомобилни фургони и каросерии, термоизолации на автомобили

 

Бордова каросерия с брезент

Надстройките се монтират на автомобилни шасита от 3,5 до 26 тона. Размерите се съобразяват с базовия модел на автомобила, желанието на клиента, закони, наредби и техническата спецификация, зададена от производителя на автомобила.
Допълнителни опции за бордова надстройка: двустранна щора с плъзгащи страници, тристранна щора с плъзгащи страници и таван, монтаж на електро-хидравличен борд, спойлер над кабината, двойни задни врати и др.

 

Хладилен фургон

Фургоните се монтират на автомобилни шасита от 3,5 до 26 тона в зависимост от предпочитанията на клиентите и техническата спецификация. Хладилните фургони могат да бъдат с температура от -18°С до +15°С. Изработени са от термоизолирани панели с външна и вътрешна облицовка от стъклопласт и изолатор POLYURETHANE.
Допълнително, в зависимост от нуждите на клиента, могат да бъдат монтирани: спойлер над кабината, странична врата, силиконови завеси, електро-хидравличен борд, хладилен агрегат, тръбни и релсови пътища и др.

дейност:
Дейността на „Иваго България“ ООД е свързана с проектиране, производство и монтаж на автомобилни надстройки (фургони и каросерии), производство и монтаж на хладилни и алуминиеви фургони, бордови каросерии с алуминиеви капаци и PVC покривала, термоизолация на автомобили и монтаж на хладилни инсталации на автомобили.
последна актуализация:
20.07.2020