МВБ ТРЪК ЕНД БЪС БЪЛГАРИЯ АД – АВТОБУСИ MAN И NEOPLAN

<< Назад
контакти:
1331 София
бул. Сливница 425
 0700 20 626
 (+359 89) 920-20-24
 sales@mvb.bg
 http://www.mantruckandbus.bg
 

Градски автобуси MAN

Актуалната серия нископодови градски автобуси MAN Lion´s City удовлетворява напълно изискванията на градския маршрутен транспорт. Впечатляващо свидетелство за това е отличието Автобус на годината 2015. Екологично чистите модели се отличават с изключителен комфорт, сигурност и не на последно място икономичност. Моделите Lion’s City се предлагат с дължина от 10,5 м при соло автобусите – за експлоатация в централните части на градовете с тесни улици, до 18,75 м в съчленен вариант с възможност за транспорт на над 160 пътници. Двигателите са дизелови и метанови (Автобус на годината 2015 в Европа).
MAN Lion´s City CNG са градски автобуси на природен газ. CNG портфолиото на MAN ви предлага подходящото решение за всякакви изисквания при градските автобуси. За почти всички версии от серията MAN Lion´s City – от 12-метровия соло автобус до 18,75-метровия съчленен автобус – като алтернатива може да се избере задвижване на природен газ. Така емисиите на изгорели газове при автобусите на CNG са значително под строгите гранични стойности на Euro-6. За разлика от дизеловите двигатели Euro-6 тук не са нужни скъпоструващи методи за последващо третиране на изгорелите газове и допълнителни работни вещества. CNG двигателите на MAN покриват стандартите с триканални катализатори, без употреба на AdBlue®.
* Двигатели: дизелови, на природен газ (метан).
* Габарити:  от 10,5 м соло автобуси до 18,75 м съчленени автобуси;
* Брой пътници: градски – до 160, включително правостоящи.

 

Междуградски автобуси MAN

Междуградските автобуси MAN предлагат мощност, динамика при движение и невероятен интериор. Те са идеални както за екскурзии в края на седмицата, така и за по-дълги пътувания. В гамата влизат Lion’s City Ü – изцяло нископодов и Lion’s Intercity – многофункционален автобус, предназначен както за междуградски транспорт, така и за екскурзии на кратки разстояния, с възможност да превозва до 63 седящи пътници.
* Двигатели: дизелови, на природен газ (метан).
* Габарити: от 12,10 м до 13,90 м.
* Брой пътници: от 44 до 57 седящи места.

 

Туристическиавтобуси MAN

New Lion’s Coach – за транспорт на пътници по линии на дълги разстояния и за незабравими екскурзии. За безгрижни екскурзии  автобусите от серията предлагат най-висок комфорт, максимална безопасност и образцови екологични показатели. MAN Lion´s Coach освобождава операторите от напрежението на високите разходи и впечатлява с висока надеждност, ненадмината ефективност и ниски оперативни разходи. Така инвестицията в туристически автобус от тази серия си струва от самото начало и се изплаща с всеки изминат километър. Предлага се във варианти от 12,10 м до 13,90 м, с два или три моста и с капацитет от 44 до 57 места.
* Двигатели: дизелови, на природен газ (метан).
* Габарити: от 12,10 м до 13,90 м.
* Брой пътници: от 44 до 57 седящи места.

 

NEOPLAN АВТОБУСИ

NEOPLAN Tourliner:
Автобус за комфортно пътуване на дълги разстояния по редовни линии или за туризъм. Предлага се във варианти от 12 м до 13,80 м, с два или три моста и с 44 до 59 места.
NEOPLAN Cityliner:
Уникален дизайн и неповторим комфорт при пътуване на дълги разстояния по редовни линии или за туризъм. Предлага се във варианти от 12 м до 14 м, с два или три моста и с 49 до 63 места.
NEOPLAN Skyliner:
Двуетажният флагMAN от флотата на Neoplan. Създаден да осигури удоволствие от комфортното пътуване на дълги разстояния на големи групи пътници по най-ефективен начин. Предлага се във вариант 14 м, на три оси, двуетажен, с до 83 пътнически места.
* АВТОБУСИ NEOPLAN са с дизелови двигатели
* Габарити: от 12 м до 14 м
* Брой пътници: междуградски и туристически цели – Tourliner – от 44 до 59 седящи места и Cityliner – от 49 до 63 седящи места; туристически – Skyliner – до 83 седящи места

дейност:
последна актуализация:
10.05.2019