МВБ ТРЪК ЕНД БЪС БЪЛГАРИЯ АД – камиони MAN

<< Назад
контакти:
1331 София
бул. Сливница 425
 0700 20 626
 sales@mvb.bg
 http://www.mantruckandbus.bg
 

MAN TGX

MAN TGX е оптималното решение при превозите на дълги разстояния. Автомобилите от серията TGX поставят нови мащаби в тежката серия и изпълняват най-високите изисквания по отношение на комфорта, икономичността, надеждността и динамиката. Три кабини – XL, XLX и XXL, осигуряват просторна среда за шофиране и живот. Максимална икономия на гориво при минимум емисии на CO₂ и богато стандартно оборудване. Серията МАN TGX Efficient line 3 осигурява с до 6,35% по-нисък разход на гориво в сравнение с предходната. Икономичен и ефективен, но динамичен благодарение на новата силова линия и усъвършенстваните системи за управление. Надежден и сигурен благодарение на усъвършенстваните системи. Електронната стабилизираща програма (ESP), адаптивният круиз контрол (ACC), анти-блокиращата спирачна система (ABS), системата за поддържане на лентата на движение (LGS IV) и аварийният спирачен асистент (ЕBA2+ESS) гарантират високото ниво на безопасност за защита на шофьора и товара.
Двигател: дизел: от 265 кВт/360 к.с. до 471 кВт/640 к.с.
Трансмисия:
* стандартно: ZF 16 S с 16 предавки, ръчно управление
* опция: MAN TipMatic® 12+2 предавки, автоматизирано управление
Кабина: тип: XL, XLX, XXL
Евро стандарт: Евро-6

 

MAN TGS

Здрав, икономичен и не на последно място надежден – това са характеристиките на MAN TGS. Той е особено полезен на строителните обекти, при превоз на тежки товари или за превоз на къси и средни разстояния. TGS може да транспортира дори и най-тежките товари до местоназначението им безопасно и навреме, независимо от терена. Благодарение на различните формули на задвижване и новаторските технологии, с които разполага, TGS e изключително надежден и в най-тежките условия. MAN TGS превозва дори най-тежките товари сигурно и точно до целта – независимо дали по асфалтирани шосета или по черни пътища. За необходимата динамика се грижат Common Rail двигателите с висок въртящ момент. Автоматизираната система за превключване на предавките MAN TipMatic® облекчава значително шофьора. А благодарение на своите превъзходни комбинации от колела, двигател и трансмисия до задвижването на всички колела във вариант 8х8 той преминава отвсякъде. Открийте новия MAN TGS, който прави просто всичко – но по-икономично и далеч по-ефективно.
Двигател: дизел: от 235 кВт/320 к.с. до 368 кВт/500 к.с.
Трансмисия:
* стандартно: ZF 16 S с 16 предавки, ръчно управление
* опция: MAN TipMatic® 12+2 предавки, автоматизирано управление
Кабина: тип: М (дневна); L – с едно легло; LX – с две легла
Евро стандарт: Евро-6

 

MAN TGM

MAN TGM – камионът с много възможности. При общо тегло от 12 до 26 тона, с двигатели от 184 кВт/250 к.с. до 251 кВт/340 к.с. той е оптималното решение за градска и междуградска дистрибуция, както и за леки строителни дейности. Благодарение на ниското си собствено тегло сега MAN TGM може да транспортира по-икономично още по-тежък полезен товар. Това е възможно поради олекотената конструкция, ниската консумация на гориво и изключително екологично чистите Common Rail двигатели. Новият дизайн, удобните кабини и ергономичният интериор правят всеки модел от серията TGM изключително ефективен.
Двигател: дизел: от 184 кВт/250 к.с. до 251 кВт/340 к.с.
Трансмисия:
* стандартно: ZF 9 S с 9 предавки, ръчно управление
* опция: ZF 12 AS с 12 предавки, автоматизирано управление
Кабина: тип: C – дневна кабина; двойна кабина; L – кабина с едно легло; LX – с две легла
Евро стандарт: Евро-6

 

MAN TGL

MAN TGL е многофункционален камион с общо тегло от 7,5 до 12 тона, осигуряващ ефективно решение в много области – от градския трафик до дистрибуторската дейност. Собствениците на фирми и шофьорите ще са еднакво впечатлени от големия полезен товар, ниския разход на гориво и лесното управление на автомобила. TGL се характеризира също с изключителна динамика на движение и оптимална MANевреност, за да отговори на предизвикателствата на транспорта на къси разстояния. Така MAN TGL има всичко, което е нужно за справяне с ежедневните предизвикателства при превозите на товари в градски условия.
Двигател: дизел: от 110 кВт/150 к.с. до 184 кВт/250 к.с.
Трансмисия:
* стандартно: ZF 9 S с 9 предавки, ръчно управление
* опция: ZF 12 AS с 12 предавки, автоматизирано управление
Кабина: тип: C – дневна кабина; двойна кабина; L – кабина с едно легло; LX – с две легла.
Евро стандарт: Евро-6

 

MAN TGE

MAN TGE е новият член в семейството на MAN с общо тегло от 3 до 6 тона, осигуряващ ефективно решение в много области – градския трафик, дистрибуторската дейност и превоза на дълги разстояния. Автомобилът може да бъде поръчан с предно и задно (задно с единична и двойна гума) задвижване, а с intelligent all wheel drive (4х4) системата MAN TGE се превръща във властелин на трудно достъпните терени. Впечатляваща е и широката гама на новия ни продукт – ван с различни дължини и височини, единична и двойна шаси-кабина и във вариант комби – за превоз на пътници. Собствениците на фирми и шофьорите им ще са еднакво впечатлени от големия полезен товар, съчетан с обем, от ниския разход на гориво, лесното управление на автомобила и неговата проходимост.
MAN TGЕ се характеризира също с изключителна динамика на движение, оптимална MANевреност, проходимост и комфорт за водача, като по този начин отговаря на всички предизвикателства при транспорта на къси, дълги и off-road разстояния. Множеството фабрично заложени опции, както и възможността за добавяне на такива по спецификация на клиента допълнително дават възможност за покриване на всяко индивидуално изискване. Заповядайте и се уверете сами!
Двигател – дизел 2.0 л.
* 75 кВт/102 к.с. 300 Нм
* 90 кВт/122 к.с. 300 Нм
* 103 кВт/140 к.с. 340 Нм
* 130 кВт/177 к.с 410 Нм

Трансмисия:
* стандартно: 6-степенна механична
* опция: 8-степенна автоматична

Кабина:
* единична 1, 1+1, 1+2 места
* двойна – до 6+1 места

Евро стандарт: Евро-6

дейност:
Производителят от Мюнхен е позиционирал гамата си от 3 до 44 тона в пет основни моделни линии на TG поколението
последна актуализация:
09.05.2019