IVECO

<< Назад
контакти:
1606 София
бул. Тотлебен 53-55
 http://www.iveco.com
 

IVECO S-WAY

IVECO S-WAY предоставя удобства и възможност за ефективна работа в категорията ≥ 18 тона. Кабината е просторна, удобно подредена и с множество усъвършенствани функции. IVECO S-WAY предлага изключителна горивна ефективност и устойчивост благодарение на системата Smart EGR, оптимизираното предавателно отношение на задния мост, енергопестящите гуми и др. GPS системата HI-Cruise за управление с предвиждане поддържа движение с желаната скорост, смяната на предавките и функцията Eco-roll, като съгласува параметрите за управление на автомобила с данните от модерна GPS технология с топографски карти.
IVECO S-WAY е камион от ново поколение, със 100% свързаност, предлагаща проактивна и прогностична поддръжка. Усъвършенстваните функции за свързаност поддържат постоянен контакт между водачите, мениджъра на автопарка и специалистите по поддръжка от IVECO. Така е достъпна цяла гама от услуги, съобразени с нуждите на клиента, които осигуряват надеждна и високопроизводителна работа на автомобила и висока ефективност на автомобилния парк.
Кабините са AS, AT (и двете с легло) и AD – къса, с нисък покрив.
IVECO S-WAY предлага двигатели, подходящи за всякакви приложения. Дизеловите са с 3 работни обема и нива на мощност от 330 до 570 конски сили. Предлагат се и версии на природен газ, които работят чисто и тихо, и се обслужват през до 90 000 км. Hi-Tronix – новото поколение 12-степенна автоматизирана предавателна кутия, скъсява времето за превключване с 10%. Проектният ѝ ресурс е почти двойно по-голям от този на предшественика ѝ, маслото се сменя през 600 000 км (при превози на дълги разстояния). IVECO S-WAY предлага и допълнителни функции – режим за маневриране/пълзене с ниска скорост, функция за разлюляване на автомобила с цел възстановяване на сцеплението с хлъзгав път; 4 предавки за движение на заден ход и др.
IVECO S-WAY NP е разработен за превози на дълги разстояния и се отличава с изключителна автономност – до 1600 км с втечнен природен газ/LPG. Той използва напълно предимствата на природния газ, като подобрява качеството на въздуха и ограничава климатичните промени. Намалява и шума до едва 71 dB (A), затова е идеален за нощни доставки.
Специално приложение позволява на водача на IVECO S-WAY да контролира всички функции на кабината и автомобила чрез мобилното си устройство. Чрез него може да активирате услугата „IVECO Assistance Non-Stop”, да получите достъп до данните от дистанционната диагностика и да анализирате стила на шофиране.
IVECO S-WAY предлага широка гама от услуги, които могат да бъдат персонализирани, за да поддържате автомобила във върхова форма. Сервизни пакети Elements позволяват да изберете комбинацията от услуги за планова поддръжка и удължена гаранция за вашия бизнес и да разширите своя пакет с „елементи“ за допълнително покритие.
Многофункционалният EUROCARGO (7,5 до 18 тона) е все така издръжлив, надежден и продуктивен. Рамата му може да носи надстройки с дължина от 4265 до 10 175 мм. Двигателите са Tector 5 (4 цилиндъра, 4,5 л работен обем) и Tector 7 (6 цилиндъра, 6,7 л), с мощности от 160 до 320 к.с. Плюс CNG агрегат с 204 к.с. за машините с допустимо тегло 11 до 16 тона.
Предавателните кутии са 6- или 9-степенни с ръчно управление и 6- или 12-степенни (полу)автоматични кутии с хидротрансформатор. Моделите Eurocargo 4х4 са с обща маса 11,5-15 тона. Филтърът за твърди частици се регенерира пасивно и непрекъснато, а процесът се управлява автоматично от автомобила.

 

НОВИЯТ DAILY

НОВИЯТ DAILY е в категорията до 7,2 тона. Здрав, издръжлив, производителен, с почти неограничена приложимост – от доставки в градска среда с чести спирания до превоз на по-тежки товари и международни превози в композиция с ремарке. Товарните ванове са с максимално допустима маса от 3,3 до 7,2 тона и вместимост до 19,6 куб. метра. Производителят предлага над 8000 фабрични комбинации от междуосия, мощности, товарни обеми, височини на товарното отделение и товароносимости.
Шаси-кабините със 7 възможни междуосия (3000 до 5100 мм) предоставят на бодибилдерите широки възможности за персонализация, а Iveco ги подкрепя с информация. Автоматичната 8-степенна предавателна кутия е великолепна и във всекидневния трафик в населените места, и разумно решение за постигане на динамика или горивна икономичност при регионални и международни превози.
Двигатели за Daily: 2,3-литров F1A (116, 136 и 156 к.с.) и 3,0-литров F1C (160, 180 и 210 к.с.). F1C е наличен и във версия CNG (136 к.с.) с ниски нива на емисии и шум.

дейност:
последна актуализация:
21.07.2022