Thermo King подобрява телематичната свързаност

25.05.2023

Thermo King подобрява телематичната свързаност

Новото устройство BlueBox Lite предлага на клиентите лесен и рентабилен начин за получаване на данни за температурата, позицията и охлаждането, за по-ефективни транспортни операции.Thermo King, лидер в решенията за контрол на температурата при транспорт, и марка на Trane Technologies, обяви новото си телематично устройство BlueBox Lite, предназначено да подобри свързаността на задвижваните от превозни средства хладилни агрегати.

С устройството BlueBox Lite клиентите получават по по-рентабилен начин не само данните за температурата и позицията, но също така и важна информация от системата за управление на задвижваните от превозното средство хладилни агрегати - зададени точки, аларми или часове на работа. BlueBox Lite разполага с 4G свързаност, позволяваща на клиентите лесен достъп до данните чрез уеб портала Thermo King TracKing, TK Reefer, или могат да го интегрират с платформа или back-end система на трета страна.

„Свързаността е нещо, което не бива да се пропуска от компаниите, които искат да подобрят ефективността на своите операции в студената верига“, каза Майк МакЕнис, портфолио лидер продуктов мениджмънт. „Чрез представянето на телематичното устройство BlueBox Lite за нашата гама V-Series, VX-Series и B-Series искаме да улесним нашите клиенти да се възползват от данните и да направим операциите си по-интелигентни. BlueBox Lite е plug-and-play 4G решение, което им дава рентабилен и лесен начин да получавате информация в реално време за работата на вашия хладилен автомобил.“

Други ключови характеристики на устройството Thermo King BlueBox Lite са:

Достъп до данни в почти реално време благодарение на петминутен интервал за регистриране, подобряващо времето за реакция.

Plug-and-play решение, намаляващо времето за инсталиране, без изискване за отделен DataLogger за получаване на данните за температурата. За разлика от други телематични решения с температурни тестове, BlueBox Lite се инсталира лесно и се свързва директно към контролера на хладилните агрегати.

Решението е съвместимо с EN12830, ако се комбинира с опционалния регистратор на данни TouchLog.

Двупосочна команда за промяна на SetPoint, за да позволи дистанционно управление на температурата на товарното отделение.

<< Обратно към новините