MAX100 е новото брезентово полуремарке на MAX Trailer

16.03.2023

MAX100 е новото брезентово полуремарке на MAX Trailer

MAX Trailer представя новото си полуремарке за ниско товарене - MAX100, което е с управляема ос и вече се предлага и с брезентово тяло.Тази концепция има предимството, че зоната за товарене е свободно достъпна от всички страни. Това позволява бързо и лесно товарене и разтоварване, като в същото време полуремаркето винаги остава покрито. Плъзгащите се брезентови щори могат да се отворят бързо, за да се натовари каргото - или през двойната задна рампа с ширина 1250 мм, или странично, ако е необходимо.

Благодарение на брезентовата структура, товарът остава сух и чист, и е напълно защитен при всякакви метеорологични условия. Брезентът осигурява и оптимална защита срещу пръските вода по магистралата или от падащи камъни на строителните площадки. Подемно-транспортните средства, машините или промишлените инсталации остават недокоснати и достигат местоназначението си в безупречно състояние.

MAX100 с брезентови щори предлага оптимални условия и за стоки, които не трябва да се транспортират на светлина. Регулируемите на ширина ъглови стопери осигуряват необходимата гъвкавост и опростяват товаренето от задната част на полуремаркето.

MAX100 може да бъде оборудван с хидравлично повдигаща се и спускаема товарна платформа за превоз на работни машини или други превозни средства.

<< Обратно към новините