Thermo King разширява гамата си в C-серия за малки камиони и ванове

26.10.2022

Thermo King разширява гамата си в C-серия за малки камиони и ванове

Клиентите могат да се възползват от най-високия капацитет на охлаждане в сегмент, мощен въздушен поток за каросерии на камиони с дължина до 8 метра, ниско тегло и размер, и прецизен контрол на температурата за приложения за пресни, замразени и топли стоки.Thermo King представи новите модели от своята C-серия за малки, средни и големи камиони и ванове. С новите C-550, C-650 и C-750 еднотемпературни хладилни агрегати, C-серията Thermo King вече е подходяща за каросерии на превозни средства до 50 куб.м.

Новите Thermo King C-Series предлагат високата производителност, необходима за градски дистрибуции с пълен спектър режими на отопление и охлаждане.

Задвижваната от компресор Thermo King C-серия е подходяща за строгите изисквания на многокапковото разпределение, като предлага мощен капацитет за охлаждане и отопление за защита на товара, дори когато температурата на околната среда достигне екстремно високи или ниски стойности. Подобреният въздушен поток увеличава вътрешната циркулация на въздуха, за да предпази товара в каросерията на превозно средство с дължина до 8 метра. Thermo King C-серията се предлага в компактен дизайн с ниско тегло и размер, за да позволи на клиентите да увеличат максимално своите обеми на полезен товар.

„Ние в Thermo King сме изключително развълнувани да предложим три чисто нови продукта, за да разширим продуктовото ни семейство от C-серия с първокласно качество. Със своя компактен, лек, мощен и здрав дизайн, тези единици ще осигурят огромна стойност на нашите клиенти в големите ванове, както и в сегментите на средни до големи камиони,” каза Греъм Уелс, продуктов мениджър за камиони в Thermo King. „С новите модели клиентите вече имат повече възможности, за да отговорят на нуждите си за разпространение в града и да се възползват от тази надеждна, лесна за работа, обслужване и ремонт технология.“

Основни характеристики и предимства:

Нови модули C-550, C-650 и C750 с мощности от 5,2 кВт до 6,8 кВт, разширяващи C-серията до седем модела за пътя, подходящи за приложения за монтаж на носа, покрива и кюветата на каросерии на превозни средства до 50 м3.

Подобрен въздушен поток благодарение на мощните вентилатори, съчетани с нова и високоефективна изпарителна намотка и конструкция на рамката.

Нов компактен дизайн с до 30% по-малко тегло от еквивалентна система, задвижвана от превозното средство, за повишена оперативна ефективност и максимален полезен товар на клиента.

Висок капацитет за отопление и охлаждане за покриване на пълния спектър от градски разпределителни приложения с едно устройство, осигуряващо надеждна защита за пресни и замразени товари.

Лесен за използване C-Series Smart Reefer CSR контролер в кабината, позволяващ на водачите да оптимизират производителността на уреда и да гарантират защита на товара.

C-серията се произвежда и тества в завода на Thermo King в Барселона, Испания. Стойността на новите модули се подкрепя и от 2-годишна гаранция за целия модул.

<< Обратно към новините