Примекс откри новия си център за гуми в София

01.10.2019

Примекс откри новия си център за гуми в София

С голямо и многолюдно тържество дружеството откри своя обект № 9, разположен на стратегическо място - южната дъга от Околовръстния път. Клиенти от различен ранг и калибър, партньори в бизнеса, превозвачи, служители и приятели на Примекс са събраха в края на последния работен септемврийски ден, за да отпразнуват официалния старт на втория фирмен център в столицата.

Новият център – втори в София, започна да работи от началото на август и бързо се превърна в разпознаваема част от пейзажа на Околовръстния. Забелязва се лесно и отдалеч заради характерната външност, присъща на всички обекти от веригата на ПРИМЕКС в страната. Предлага пълна гама от гуми и свързаните с тях услуги за леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска техника и индустриални приложения, както и широк набор от монтажни и сервизни услуги, в т.ч. регулиране геометрия на преден и заден мост на превозни средства от различни категории, подмяна на масла и филтри, обслужване на климатици, бързи ремонти по ходовата част, смяна на спирачни накладки, регулиране на фарове и т.н.Разгънатата площ на сградата, чието изграждане започна през януари 2018-а, е около 5000 квадратни метра. Солидно изглеждащият корпус впечатлява с възможностите си – заради ограниченията за изграждане във височина той е развит на нива в дълбочина, под Кота 0. Той осигурява:

- внушителна складова площ (повече от 3000 квадратни метра);

- пространство за съхраняване гуми на клиенти – „хотел“-ът за гуми, е удобство за клиентите, а гумите се съхраняват при най-подходящите условия, каквито малцина имат у дома;

- клетки за монтаж на две нива (Кота 0 и в нивото под нея) – достатъчно, за да може сервизът да поеме наплива на клиенти в разгара на сезона.

Машините и съоръженията в центъра са нови, от реномирани производители (Hunter, Corghi, Butler), при това от най-новите поколения. За обслужване на леки и лекотоварни автомобили в новия център има 15 работни места. Отделно са двете за товарни автомобили, както и тези за регулиране на геометрия.Достъпното място, на което е новият център, е само едно от удобствата за клиентите. И тук, както и в другите фирмени сервизи, е въведено т.нар. „управление на опашките“ – система, която облекчава управлението на дейността на сервиза, защото се знае кой автомобил в колко часа и в коя клетка ще бъде обслужен.

Удобство за частните клиенти е възможността да си запазват час през сайта или посредством Call центъра – така и центърът предварително получава ясна информация за предстоящата работа. Когато поръчката бъде изпълнена, това се изписва на мониторите. В удобната зала с кафе клиентите могат да виждат на мониторите своите превозни средства, да наблюдават как се работи по тях.

Новият център на Примекс, както и останалите фирмени обекти, приема за регенериране гуми от камиони, влекачи и ремаркета с каркас на клиента. Самото регенериране се извършва в специализираната производствена линия на дружеството в Шумен. Дейността на новия център е фокусирана върху крайни клиенти (хора с един или повече автомобила) и корпоративни клиенти, като двата типа клиентски потоци са разделени.Георги Крумов, управител на Примекс ЕООД:

„Водени от изключителното желание да предложим на вас, нашите клиенти, неподражаемо обслужване, вложихме цялото си сърце и всичките си знания при проектирането и изграждането на този център. Професионализмът, желанието и амбицията, с която ние от Примекс винаги подхождаме към всичко, което вършим, са неща, което вложихме и при създаването на тази сграда. Отговорността към вас, нашите клиенти, ни кара веки ден да бъдем по-добри и по-добри, за да бъдем най-иновативната компания в бранша. Вашето спокойствие на пътя се превърна в наша религия.

Много внимателно анализираме вашите желания и потребности, независимо дали сте дошли за две гуми, или сте корпоративен клиент с 2000 автомобила. Това е базата, на която структурираме процесите на продажба, правим инвестиции и строим центрове като този. И мисля, че това е причината да се получава толкова добър резултат – центровете са красиви, професионални и практични, защото всъщност те са замислени от вас, клиентите.“

<< Обратно към новините