Примекс отпразнува 20 години и откри нов център в Пловдив

11.07.2017

Примекс отпразнува 20 години и откри нов център в Пловдив

Всеки нов обект освен крачка към бъдещето е и повод за равносметка. Фирма Примекс е от 20 години на пазара, откритият вчера център за гуми и сервиз е с пореден №8, за фирмата работят 300 човека.

Откриването на Центъра уважиха партньори, клиенти, доставчици, служители на фирмата и приятели. Лентата прерязаха заместник кметът на Пловдив по транспорта Златин Велев и собственикът на Примекс - Георги Крумов.



Най-новият обект на една от водещите фирми у нас за търговия с гуми и услуги за тях е проектиран с отчитане на опита, натрупан през годините, като е търсено постигането на максимална функционалност.

Разположен на площ 14 000 кв.м, той предлага:
- пълната гама гуми за транспорт, селскостопанска, строителна и др. техника, с които фирмата работи;
- вътрешни гуми от почти всички размери;
- сервизни услуги като смяна масла, филтри, ремъци и ролки, накладки, регулировки и ремонти по ходова част и др.

До 16 човека са ангажиране с монтажа и балансирането на гуми.



В голямо складово помещение на 2 нива се съхраняват широка номенклатура от гуми. Компанията е дългогодишен партньор на световноизвестни производители на гуми, между които Hankook, Goodyear, Michelin, Pirelli, Continental, Matador, Petlas и други.

Сервизът работи от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 часа, а в събота - от 9 до 16 часа.

Компанията поддържа широка гама от монтажни и сервизни услуги във всички свои центрове в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Велико Търново, Русе и Добрич.

Кратък репортаж от откриването на сервиза:
 

 

<< Обратно към новините