OMV пусна новия бензин MaxxMotion 100plus

23.05.2017

OMV пусна новия бензин MaxxMotion 100plus
Петър Величков, управител на OMV България

Новият бензин OMV MaxxMotion 100plus изпълнява най-високите изисквания (Категория 5) на автомобилните производители, зададени от WWFC – Worldwide Fuel Chart. Това каза Петър Величков, управител на OMV България, при представяне на новия продукт.

„OMV MaxxMotion 100plus повишава мощността и подобрява ускорението в ниските обороти на двигателя,” обясни д-р Максимилиан Щаудахер, мениджър „Автомобилни и приложни технологии“ в OMV. - Горивото съдържа компоненти, които са силно устойчиви на детонация, което носи предимства особено при съвременните двигатели с директно впръскване.”

По-доброто представяне е само едно от преимуществата, които OMV MaxxMotion 100plus предоставя на собствениците на автомобили и шофьорите. Бензинът играе важна роля в запазването на функционалността и ефективността на съвременните автомобили и двигатели. Иновативните добавки в горивото предотвратяват появата на корозия по частите на двигателя и цялата горивна система. Съществуващите отлагания по входящите клапани ефективно се премахват. Това удължава живота и ефективната работата на двигателя.

Участие в представянето на новото гориво взеха също Маркус Татцер, изпълнителен директор на Порше България и Атанас Фурнаджиев, управител на Мото-Пфое.

<< Обратно към новините